ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: 欧阳可情

[原创]路漫漫其修远,吾将上下而求索,请多关照:)

[精华] [复制链接]
以下是引用欧阳可情在2004-1-12 11:15:00的发言:
还在继续学着,考试前是不是有必要在把LZM过一过啊?开始看数学JJ,我十二月份的还没有做完呢。

觉得应该针对自己的情况具体看吧,不过觉得再看看应该还是有好处的.

数学JJ,是不是得看你什么时候考试再来看啊

妹妹还是赶紧把考试时间定下来啊
I made an appointment of Gmat test this morning, I will take the text in 01/29/04. So lucky there still is space available
To my surprise, in the GMAT test, people should type the composition rather than write by hand. As far as I am concerned, I never typed any composition once including in my toefl test. I worry about my type speed
So, I make up my mind to type all the messages in English to practice my typing as quickly as possible
Please give me a hand
BTW,I can type quickly in Chinese but not the English. Keep practice
This afternoon I practiced the pace by KAPLAN and got the score is 610.
I do not  know what is that mean.
It is a little strange why I just took only one reading comprehension passage and 9 questions in one verbal section .Does the real test has at least three passages
大家做KAPLAN的时候都遇见多少个阅读理解啊?
以下是引用欧阳可情在2004-1-13 12:50:00的发言:
This afternoon I practiced the pace by KAPLAN and got the score is 610.
I do not  know what is that mean.
It is a little strange why I just took only one reading comprehension passage and 9 questions in one verbal section .Does the real test has at least three passages
大家做KAPLAN的时候都遇见多少个阅读理解啊?

Good job. Igot 4. But all sucked.
我做Kaplan verbal有好象41道。考试的时候肯定是4篇阅读的。可情加油啊。AWA该开始写了哈
今天写了一篇ISSUE,时间超了,还不到500字,有的还拼写错误,着急啊.觉得把模板一套还没有怎么展开呢时间就到了,你们写的时候哪个段落最长啊?我怎么看来看去就模版用的第一段最长,嘻嘻.
题库里面的题目要都看一遍吗?题纲大家都写哪些啊?我也觉得现在就数学和作文比较重要,其他的也就定形了,我这个烂水平到时候能做完就不错了.你们模拟的时候都能不能做完啊?我怎么总是做不完呢?汗
是用小安的软件写吗? 那个动动真不错的说。挑12月和一月的AWAJJ题目写吧。题库我都过了部下十遍了哈,因为要整理JJ,要找对编号。不过,过一遍还是很快的。^^* 提纲把黄金80全简单列列。不然考试会心慌
以下是引用sweetcorn在2004-1-14 20:13:00的发言:
是用小安的软件写吗? 那个动动真不错的说。挑12月和一月的AWAJJ题目写吧。题库我都过了部下十遍了哈,因为要整理JJ,要找对编号。不过,过一遍还是很快的。^^* 提纲把黄金80全简单列列。不然考试会心慌

同意。

练作文一定要掐时间,因为作文第一个考,发挥不好容易影响后面。
今天又写了两篇作文,一个一篇,ISSUE的时间又是超了,写了刚刚500字,着急啊。我就这样一天两篇,一直写到考试。
看见一个GG说他的朋友今天考试遇见的数学JJ很少,是不是真的啊?大家以前不是都说数学的JJ很多吗?着急啊,我这个数学不好的可咋整啊?做了数学的JJ好多不确定的还要问LG。
呵呵.还有老公可以问啊. 作文每天这样练下去一定会有收效的. 还有是不是摸版的字数不够啊? 摸板要是有200多字,应该没问题的. 题库很快过一遍啊. 黄金80用中文简单每个列一下例子. Argument列一下错误点.一般宗罪都能套上的.加油! 别懈劲儿啊!