ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: Harrison_小海

[学校信息] 【经验贴】加拿大Wilfrid Laurier University Master of Finance 关于学习,Co-op,工签,移民

[精华]   [复制链接]
Dechirure 发表于 2016-2-11 21:28
谢谢解答。真不好意思,想偷个小懒还被楼主发现批评了

哈哈。没有关系的。因为我这里只能说说我自己的情况咯。能够上CD研究帖子,就已经挺不容易了。比我认识很多甩手中介的好多了。
Dechirure 发表于 2016-2-11 21:28
谢谢解答。真不好意思,想偷个小懒还被楼主发现批评了

批评真心不是啦
thanks for sharing
WE_Justin 发表于 2016-2-10 18:21
楼主好,谢谢你的回答。

我申请的Western的项目是Ivey 的MSc in International Business with CEMS,就 ...

有没有下定决心在加拿大留下来,这个问题是会一直伴随着你的~因为我们现在也都还是这样,即便觉得找一份工作已经没有当初那么难了。

我的想法是这样的,你可以参考。因为这个问题我是暂时没有办法定下来的,我就要给自己机会,是回国也ok,留下来也ok的这样一种选择的权力。我做的这个选择,不能让自己出现想留,但是发现很难留这样的情况。

学费嘛,我觉得Laurier是便宜的,本身时间短,然后Co-op还赚钱,可以offset一部分学费。这一点上我觉得Laurier占优势。
看一下!               
来支持小海~~~~~
Harrison_小海 发表于 2016-2-11 23:27
有没有下定决心在加拿大留下来,这个问题是会一直伴随着你的~因为我们现在也都还是这样,即便觉得找一份 ...

多谢楼主。

你的意见非常靠谱,也非常重要。谢谢你啦,我会认真考虑的。
今天早上从楼主这里收到风,听说是还有一轮的Laurier的MFin coop和non-coop 的没有面试,以下是楼主的director的回复:
We are done with the first round of offers (both coop and non-coop). These are applicants who submitted completed application package by Jan 15. We are currently processing applications completed between Jan 15 and Feb 1. Interviews for coop applicants will be conducted this Friday and early next week. Then we’ll send out second round of offers for both coop and non-coop probably around by the end of Feb.

祝还没有收到面试通知的筒子们顺顺利利,拿到心仪的offer呀!!!
xiexiefenxiang
WE_Justin 发表于 2016-2-12 09:32
多谢楼主。

你的意见非常靠谱,也非常重要。谢谢你啦,我会认真考虑的。 ...

补充一下下一条feedback

As for the next round of offers, our criteria won't change but the offers will be made on space-availability basis. Right now, I don't know how many of the offers we made will be accepted. The coop offers have a deadline to accept on Feb 18 and the non-coop deadlines are a few days later. Until then I can tell how many more offers we are going to make.