ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

什么是BF题型啊??

什么是BF题型啊??

请问斑竹和大牛们,我在网上看到大家有称某些逻辑题型为BF(BOLD FACE)?
请问这是什么样的题型啊,可以的话请给出个例子说明
小弟不胜感激!
以下是引用盛装的舞步在2003-3-14 11:14:00的发言:
请问斑竹和大牛们,我在网上看到大家有称某些逻辑题型为BF(BOLD FACE)?
请问这是什么样的题型啊,可以的话请给出个例子说明
Here is an example:

We all hate a war against any nation in the world. Lewis hates, Chipmunk hates, and 盛装的舞步 hates as well.

Please tell us what is the function of the BF part.

A) acts as a conclusion;
B) acts as an evidence;
C) blabla...;
D) blabla...;
E) blabla...:

The key is B)

Have you got it?
BF题就是题干里有黑体字;一般问题是问这个黑体字的句子所起的作用,比如这句话是前提还是论据。
who's your Boy Friend.