ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: Tripleg

[就业出路] 分享各商学院 PhD Programs 就业出路及相关方面的信息,欢迎讨论!

[精华]   [复制链接]
请问如果毕业后想在港三当AP,在第三档读博可能性大吗?顺便一问,是不是前辈您在tier 1里写的港科大现在想留在香港也非常难 (in expectation)?
请问楼主欧陆的IESE和IE商学院(特别是strategy方向),可以排到列表里的tier几呀?
请教下有人了解NTU的phd项目吗

同意!               
Mark一下!               
感谢分享!               
感谢楼主分享!

同意!               
你好Tripleg,来站第一天就看了您的帖子,不知道可不可以update一下tier list里面的学校的申请难度排名呢?非常感谢
roy226 发表于 2023-11-27 23:13
你好Tripleg,来站第一天就看了您的帖子,不知道可不可以update一下tier list里面的学校的申请难度排名呢? ...

Thank you for your interest in our PhD Program Placement Ranking. Yes, some updates will be posted to it soon.

As the 2023-2024 application season is coming underway, we would like to once again earnestly remind all applicants that program choice is of utmost importance such that it could make or break one's academic future or even life.