ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: wry1992

[录取汇报] ESADE CEMS录取+面经

[精华] [复制链接]
楼主 握爪  我也是录了ESADE MIF+CEMS 不过也录了法国的ESCP 现在无限纠结中啊 CEMS第二年是都可以去交换吗还是有名额限制的
wry1992 发表于 2014-3-6 20:55
CEMS就是第一年在ESADE第二年去CEMS的合作学校拿双学位,是个联盟,主要是欧洲学校联盟LSE,HEC。。
你5 ...

必须去LSE啊,哈哈哈哈。
bonamanatina 发表于 2014-3-10 23:21
楼主 握爪  我也是录了ESADE MIF+CEMS 不过也录了法国的ESCP 现在无限纠结中啊 CEMS第二年是都可以去交换吗 ...

Sorry, no Chinese typing.

I have asked a lot of alums from ESADE and students studying in Europe. Esade is definitely better than ESCP with CEMS. You can choose whatever school you want based on your academic performance of the first two semesters. LSE is not hard but HEC.

I probably will go to Germany.... French tax is too high; u can't earn shit there.
tinydream 发表于 2014-3-10 23:24
必须去LSE啊,哈哈哈哈。

Ye, a lot of spanish go there. The competition for HEC is more fierce. HSG is also kina popular.
好奇的问问,这个学校毕业的中国人一般去哪里工作呢,回国比例高吗
我也录了esade 楼主决定去了么
wry1992 发表于 2014-3-11 03:55
Sorry, no Chinese typing.

I have asked a lot of alums from ESADE and students studying in Europe. ...

万分谢谢 我基本定了 去ESADE
bonamanatina 发表于 2014-3-12 18:55
万分谢谢 我基本定了 去ESADE

客气!!!
wry1992 发表于 2014-3-12 21:31
客气!!!

不客气呢  嘻嘻嘻嘻 楼主看上德国哪个学校拉 为什么不去ESADE拉
bonamanatina 发表于 2014-3-12 21:33
不客气呢  嘻嘻嘻嘻 楼主看上德国哪个学校拉 为什么不去ESADE拉

ESADE还是consulting banking就业多,我主要想学习industry方面,你如果是CEMS的话还好,没CEMS ESADE竞争略大,MIM人数略多,招聘公司不是特别多,狼太多肉有点少