ChaseDream
搜索
12下一页
返回列表 发新帖

[录取汇报] MIS offer @IUB, Iowa State

[精华] [复制链接]
楼主
as shown
收藏收藏 收藏收藏
沙发
big cong! IUB is a very decent school!
板凳
Big Cong!
地板
谢谢LS们!顺便请问税前20k一年在Bloomington是不是有点少?
IUB is a good school. cong!
IUB is a good school. cong!
-- by 会员 1987kevin (2013/3/5 7:26:31)

除了Dennis其他人如何呢?IUB这几年似乎沉寂了,就业形势也不是很高调
IUB 有个 北京信息工程的,水平。。我就。。不说了。。
IUB 有个 北京信息工程的,水平。。我就。。不说了。。
-- by 会员 marku (2013/3/7 0:15:24)

这个也不能这么说。只要努力,都有可能。
谢谢LS们!顺便请问税前20k一年在Bloomington是不是有点少?
-- by 会员 lampard89 (2013/2/26 13:09:12)

I'm studying MSIS at IU now. What do you mean by 20K? Scholarship?

Btw, are  u in Kelley or Informatics? Since they both have MIS here.
Kelley's MIS, 20k for 4ys, as RA/AI