ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
查看: 1069|回复: 1
打印 上一主题 下一主题

[求助]关于OG中是backward integration还是buying components文章中最后一段的作用

[复制链接]
楼主
发表于 2009-2-17 11:46:00 | 只看该作者

[求助]关于OG中是backward integration还是buying components文章中最后一段的作用

259. Which of the following best describes the way the last paragraph functions in the context of the passage?

(A)  The last in a series of arguments supporting the central argument of the passage is presented.

(B)  A viewpoint is presented which qualifies one presented earlier in the passage.

(C)  Evidence is presented in support of the argument developed in the preceding paragrap.(D)  Questions arising from the earlier discussion are identified as points of departure for further study of the topic. (B)

(E)   A specific example is presented to illustrate the main elements of argument presented in the earlier paragraphs.

这里的qualify是削弱,限制的意思吗?为什么A不对呢?

This question asks you to choose the statement that best describes the function of the last paragraph of the passage. The best answer is B. At the end of the third paragraph, the authorindicates that assemblers benefit from contracting with, rather than owning, independent suppliers.In the last paragraph, however, the author indicates that contracting with independent supplierscan itself present problems. Thus the last paragraph qualifies the viewpoint presented at the end ofthe third paragraph.

这里qualify的意思是削弱,限制的意思吗?我开始理解成证明..合理的意思,肯定不对,这个问题很白痴,希望知道的朋友指点一下,谢过了

Choice A is not the correct answer because the passage makes several points

about backward integration, but does not present a central argument about this topic.

可以这样理解么?------这篇文章的central argument 是manufacturers在backward integration 和 buying from independent producers 之间面临越来越困难的选择,前几段讲的是选择backward integration 所要面对的困难,这段就在讲选择buying from independent producers所面对的困难,很好的支持了central argument.我这样想有什么错误吗?非常感谢大家来enlighten me!

[em04]
[此贴子已经被作者于2009-2-17 11:55:00编辑过]
沙发
 楼主| 发表于 2009-2-17 11:49:00 | 只看该作者
 

This question asks you to choose the statement that best describes the function of the last

paragraph of the passage. The best answer is B. At the end of the third paragraph, the authorindicates that assemblers benefit from contracting with, rather than owning, independent suppliers.In the last paragraph, however, the author indicates that contracting with independent supplierscan itself present problems. Thus the last paragraph qualifies the viewpoint presented at the end ofthe third paragraph.

这里qualify的意思是削弱,限制的意思吗?我开始理解成证明..合理的意思,肯定不对,这个问题很白痴,希望知道的朋友指点一下,谢过了

Choice A is not the correct answer because the passage makes several points

about backward integration, but does not present a central argument about this topic.

可以这样理解么?------这篇文章的central argument 是manufacturers在backward integration 和 buying from independent producers 之间面临越来越困难的选择,前几段讲的是选择backward integration 所要面对的困难,这段就在讲选择buying from independent producers所面对的困难,很好的支持了central argument.我这样想有什么错误吗?非常感谢大家来enlighten me!

[em04]
您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

Mark一下! 看一下! 顶楼主! 感谢分享! 快速回复:

手机版|ChaseDream|GMT+8, 2025-10-28 09:27
京公网安备11010202008513号 京ICP证101109号 京ICP备12012021号

ChaseDream 论坛

© 2003-2025 ChaseDream.com. All Rights Reserved.

返回顶部