ChaseDream
搜索
12345下一页
返回列表 发新帖
查看: 4124|回复: 40
打印 上一主题 下一主题

纽约妇女抵制物价活动-本月高频JJ,大家讨论吧

[复制链接]
楼主
发表于 2005-12-26 15:46:00 | 只看该作者

纽约妇女抵制物价活动-本月高频JJ,大家讨论吧

在CD一个750分大N的发问贴子里找到了全文和题目,大家讨论吧。


In mid-February 1917 a
women’s movement independent
of political affiliation erupted in
Line New York City, the stronghold of
(5) the Socialist party in the LACE w:st="on">United
states
LACE>. Protesting against the high
cost of living, thousands of women
refused to buy chickens, fish, and
vegetables. The boycott shut
(10) down much of the City’s foodstuffs
marketing for two weeks, riveting
public attention on the issue of
food prices, which had increased
partly as a result of increased
(15) exports of food to Europe that had
been occurring since the outbreak
of the First World War.
By early 1917 the Socialist
party had established itself as a
(20) major political presence in LACE w:st="on">New
York City
LACE>
. New York Socialists,
whose customary spheres of
struggle were electoral work and
trade union organizing, seized the
(25) opportunity and quickly organized
an extensive series of cost-of-
living protests designed to direct
the women’s movement toward
Socialist goals. Underneath the
(30) Socialists’ brief commitment to
cost-of-living organizing lay a
basic indifference to the issue
itself. While some Socialists did
view price protests as a direct
(35) step toward socialism, most
Socialists ultimately sought to
divert the cost-of-living movement into alternative channels of protest. LACE w:st="on">UnionLACE> organizing, they argued,
(40) was the best method through which to combat the high cost of living.
For others, cost-of-living or oganizing was valuable insofar as it led
women into the struggle for suf (45
frage, and similarly, the suffrage
struggle was valuable insofar as
it moved United States society
one step closer to socialism.
Although LACE w:st="on">New YorkLACE>’s Social-
(50) ists saw the cost-of-living issue
as, at best, secondary or tertiary
to the real task at hand, the boycotters,
by sharp contrast, joined
the price protest movement out of
(55) an urgent and deeply felt commitment to the cost-of-living issue.
A shared experience of swiftly
declining living standards caused
by rising food prices drove these
(60) women to protest. Consumer
organizing spoke directly to their
daily lives and concerns; they
saw cheaper food as a valuable
end in itself. Food price protests
(65) were these women’s way of organizing
at their own workplace, as
workers whose occupation was
shopping and preparing food for
their families.
Q25
The author suggests which of the following about the New York Socialists’ commitment to the cost- of-living movement?
A. It lasted for a relatively short period of time.
B. It was stronger than their commitment to the Suffrage struggle.
C. It predated the cost-of-living protests that Erupted in 1917.
D. It coincided with their attempts to bring more
Women into union organizing.
E. It explained the popularity of the Socialist
party in LACE w:st="on">New York CityLACE>.
Answer:
Q26
It can be inferred from the passage that the goal
of the boycotting women was the
A. achievement of an immediate economic
outcome
B. development of a more socialistic society
C. concentration of widespread consumer
protests on the more narrow issue of   
food prices
D. development of one among a number of
different approaches that the women
wished to employ in combating the high
cost of living.
E. attraction of more public interest to issues
that the women and the New York Socialists
considered important.
Answer:
Q27
Which of the following best states the function of the
passage as a whole?
A. To contrast the views held by the Socialist party
and by the boycotting women of New York City
on the cost-of-living issue
B. To analyze the assumptions underlying opposing
viewpoints within the New York Socialist
party of 1917
C. To provide a historical perspective on different
approaches to the resolution of the cost-of-
living issue.
D. To chronicle the sequence of events that led
to the New York Socialist party’s emergence
as a political power
E. To analyze the motivations behind the Socialist
party’s involvement in the women’s suffrage
movement.
Answer:
Q28.
According to the passage, most New York
Socialists believed which of the following about
the cost-of-living movement?
A. It was primarily a way to interest women
in joining the Socialist party.
B. It was an expedient that was useful only
insofar as it furthered other goals.
C. It would indirectly result in an increase in
the number of women who belonged to
labor unions.
D. It required a long-term commitment but
Inevitably represented a direct step
Toward socialism.
E. It served as an effective complement to
union organizing.

沙发
发表于 2005-12-26 16:40:00 | 只看该作者
D D C B
板凳
 楼主| 发表于 2005-12-26 17:21:00 | 只看该作者
以下是引用appletutu在2005-12-26 16:40:00的发言:
D D C B

第一题我选A,你选D是如何定位的呀?

地板
发表于 2005-12-26 18:58:00 | 只看该作者
第三题我选E
5#
发表于 2005-12-26 19:56:00 | 只看该作者

第三我也选E,请问26怎样做出D的?


Q26
It can be inferred from the passage that the goal
of the boycotting women was the
A. achievement of an immediate economic
outcome
B. development of a more socialistic society
C. concentration of widespread consumer
protests on the more narrow issue of   
food prices
D. development of one among a number of
different approaches that the women
wished to employ in combating the high
cost of living.

E. attraction of more public interest to issues
that the women and the New York Socialists
considered important.

6#
发表于 2005-12-26 19:58:00 | 只看该作者

ddeb


Q27
Which of the following best states the function of the
passage as a whole?
A. To contrast the views held by the Socialist party
and by the boycotting women of LACE w:st="on">New York CityLACE>
on the cost-of-living issue

E. To analyze the motivations behind the Socialist
party’s involvement in the women’s suffrage
movement.
Answer:


--> i cannot decide between A n E, but the motivation seems to be more accurate than the view,


b/c in the 2paragrphs, socialist' underlying goal were stated..

7#
发表于 2005-12-26 20:02:00 | 只看该作者
以下是引用Zita在2005-12-26 19:56:00的发言:

第三我也选E,请问26怎样做出D的?


Q26
It can be inferred from the passage that the goal
of the boycotting women was the
A. achievement of an immediate economic
outcome
B. development of a more socialistic society
C. concentration of widespread consumer
protests on the more narrow issue of   
food prices
D. development of one among a number of
different approaches that the women
wished to employ in combating the high
cost of living.

E. attraction of more public interest to issues
that the women and the New York Socialists
considered important.



cux boycotting women just want lower cost of living,


--->  the boycotters,
by sharp contrast, joined
the price protest movement out of
(55) an urgent and deeply felt commitment to the cost-of-living issue.


...A's achievement of an immediate economic
outcome seems to be more accurate here....


[此贴子已经被作者于2005-12-26 20:05:08编辑过]
8#
发表于 2005-12-26 20:12:00 | 只看该作者
以下是引用amacd在2005-12-26 20:02:00的发言:



cux boycotting women just want lower cost of living,


--->  the boycotters,
by sharp contrast, joined
the price protest movement out of
(55) an urgent and deeply felt commitment to the cost-of-living issue.


...A's achievement of an immediate economic
outcome seems to be more accurate here....




A?D?A?D?A?D?


HELP!


[此贴子已经被作者于2005-12-26 21:06:42编辑过]
9#
发表于 2005-12-26 20:39:00 | 只看该作者
Q25
The author suggests which of the following about the New York Socialists’ commitment to the cost- of-living movement?


A. It lasted for a relatively short period of time. (根据原文L30 "brief commitment")
B. It was stronger than their commitment to the Suffrage struggle.
C. It predated the cost-of-living protests that Erupted in 1917.
D. It coincided with their attempts to bring more
Women into union organizing.
E. It explained the popularity of the Socialist
party in LACE w:st="on">New York CityLACE>.
Answer:
Q26
It can be inferred from the passage that the goal of the boycotting women was the
A. achievement of an immediate economic outcome (L49-L55描述了动机,L60-L64描述了效果)
B. development of a more socialistic society
C. concentration of widespread consumer
protests on the more narrow issue of   
food prices
D. development of one among a number of
different approaches that the women
wished to employ in combating the high
cost of living.
E. attraction of more public interest to issues
that the women and the New York Socialists
considered important.
Answer:
Q27
Which of the following best states the function of the
passage as a whole?
A. To contrast the views held by the Socialist party
and by the boycotting women of LACE w:st="on">New York CityLACE>
on the cost-of-living issue (段结构很清晰,第一段描述boycott,第二段是Socialist组织boycott的动机,第三段是参与boycott 的Women的动机。特别是三段首句清晰地表达了对比)

B. To analyze the assumptions underlying opposing
viewpoints within the New York Socialist
party of 1917
C. To provide a historical perspective on different
approaches to the resolution of the cost-of-
living issue.
D. To chronicle the sequence of events that led
to the New York Socialist party’s emergence
as a political power
E. To analyze the motivations behind the Socialist
party’s involvement in the women’s suffrage
movement.
Answer:
Q28.
According to the passage, most New York
Socialists believed which of the following about
the cost-of-living movement?
A. It was primarily a way to interest women
in joining the Socialist party.
B. It was an expedient that was useful only
insofar as it furthered other goals.
(L35-38, L42-48描述了大多数Socialists的观点)
C. It would indirectly result in an increase in
the number of women who belonged to
labor unions.
D. It required a long-term commitment but
Inevitably represented a direct step
Toward socialism. (错误.L33-L35说明了这只是部分Socialists的观点。)
E. It served as an effective complement to
union organizing. (错误. L39-L41表明了union organizing只是combat high cost of living的一种有效手段)

10#
发表于 2005-12-26 21:06:00 | 只看该作者

有道理,支持一下!26存疑...


Q25
The author suggests which of the following about the New York Socialists’ commitment to the cost- of-living movement?



A. It lasted for a relatively short period of time. (根据原文L30 "brief commitment")
B. It was stronger than their commitment to the Suffrage struggle.
C. It predated the cost-of-living protests that Erupted in 1917.
D. It coincided with their attempts to bring more
Women into union organizing.
E. It explained the popularity of the Socialist
party in LACE w:st="on">New York CityLACE>.

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

Mark一下! 看一下! 顶楼主! 感谢分享! 快速回复:

手机版|ChaseDream|GMT+8, 2026-1-20 02:39
京公网安备11010202008513号 京ICP证101109号 京ICP备12012021号

ChaseDream 论坛

© 2003-2025 ChaseDream.com. All Rights Reserved.

返回顶部