ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

[面试经验] 2022Fall URochester(R2) MSBA 真人面試 [2022-02-23]

[精华] [复制链接]
楼主
面試官是MBA year2 的學生,人很好語速也很剛好,不過回應比較簡短這次遇到的題目有一些是面經沒出現過的,所以來補充一下,給大家參考~

• Tell me about yourself
  • Career back up goal(因為我第一題只講了short term and long term)
  • Why MSBA
  • Why Simom
  • Talk more about the programming skills on my resume
  • Any cross cultural experience?
  • One class that I remembered the most from undergrad
  • One thing I am most nervious about the master's progam
  • One thing I am most excited about the master's progam

整個面試大約20分鐘,再加上最後兩題的QA

祝大家offer 多多~面試都順利!

收藏收藏2 收藏收藏2
沙发
請問Bg 跟tl
另外想請問有做initialview嗎 謝謝
板凳
多谢楼主!!! 祝楼主offer多多
地板
hsiao_hsiao 发表于 2022-2-23 16:38
請問Bg 跟tl
另外想請問有做initialview嗎 謝謝

3.83/315/106
12/30 submit
2/16 Interview Invitation
2/21 Interview
沒有做initialview但是有做video essay
有群吗 求组织
楼主收到offer了吗
yichengy 发表于 2022-3-23 23:22
楼主收到offer了吗

收到了喔~3/10下offer