ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

[面试经验] UCL mgt 19fall 面经 [2019-02-13]

[精华] [复制链接]
楼主
今天完成了上传~~~ 来share一下面经~~ 希望小伙伴们都能顺利完成

1.16递交 2.7号收到面试通知  
题目 还是跟18fall 19fall 一样的两道题  题目没有改变
1.Why do you think you are the correct candidate forUCL, why msc management is the right programme for you?
2.Think about a major problem of our times. Withinthree minutes, you are to explain the problem,the reason why we should be concerned about the problem, and the main way wecan solve the problem or reduce its negative impacts?

tips
网速要求真的很夸张。。。 千万记得提前调试好 不然容易gg
第一题准备时间20s 回答问题2mins
第二题准备时间1mins 回答问题3mins

祝自己和大家好运能收到心仪的offer~!!!

收藏收藏3 收藏收藏3
沙发
我也是中午刚刚面完哈哈哈
板凳
AdamCCCCCHASE 发表于 2019-2-13 14:48

你好,请问你是几号收到的面试通知呢?题目还是这两个吗?谢谢!
地板
CCCynthia 发表于 2019-2-15 09:26
你好,请问你是几号收到的面试通知呢?题目还是这两个吗?谢谢!

2月6号,是的

好的,谢谢!
请问之前不都是问Why do you think you are the correct candidate for Management 吗  怎么会是UCL?
AdamCCCCCHASE 发表于 2019-2-13 14:48