ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

[面试经验] 12月11日 Rotman 多大mba面经 [2018-12-11]

[精华] [复制链接]
楼主
美东时间中午12点的面试,赶紧发一波面经上来赞rp。一开始我的电脑skype没有声音,紧急换成了手机,场面尴尬。大部分问题都被CD上的cover,除了3个没有准备到的问题。

1) why mba? why rotman?
2) what other schools and programs have you applied?
3) walk through your resume (introduce yourself)
4) what are the three most important qualities for a leader? (新问题没见过)
5) give an example of one of the qualities that you just talked about. (连着上一个问题问的)
6) what's your short-term goal and long term goal? (接着还细问了一下我的专业知识)
7) what is one skill that you recently just learned? (新问题没见过)
8) describe how you deal with someone in your team who is not pulling his weight
9) describe a measurable achievement in your career
10) how did you deal with your biggest failure in your career?
11) describe a successful networking with the strangers
12) anything that you wish me to ask but I didn't include?
13) do you have any questions for me?

比预料中问的问题多,总时长37分钟,不过感觉自己没有准备到的问题回答得都还行吧,现在就坐等结果了。我这个是今年的round 2。
最后面试官表示他们的director去波士顿了,估计周末才回来,同时他们本月21号就要开始放圣诞假期了,因此表示在放假前大概是18号会给我答复。

希望这个面经可以帮助到大家!
收藏收藏1 收藏收藏1
沙发
请问楼主什么背景啊~祝早日拿offer哦
板凳
请问楼主 kira问题都是cd上的general问题吗? 有specific的 专业问题吗?
地板
crystal_10 发表于 2018-12-14 11:52
请问楼主 kira问题都是cd上的general问题吗? 有specific的 专业问题吗?

kira上都是大家常见的general的问题,没有专业问题。其实kira的原理就是学校预先录制一堆问题,然后从数据库中,随机挑选出几个来问我们的。比真人面试更好准备一些。
Mark一下!