ChaseDream
搜索
12下一页
返回列表 发新帖

[选校] 失学儿童求帮助,附bg

楼主
去年申请无果所以gap了一年,然而gap year里并没有找实习之类的,有的也仅仅是一份工行的水实习.
目前申了港三所的经济,参加了中大一轮的面试但是没有offer,心里没有底也害怕失学,所以想问问要不要再申一些项目来保底.

bg:魔都财经大学,金融本,3.54/4,85/100,T107(S23),G165+169+3.5,一份银行水实习。

自顶
收藏收藏1 收藏收藏1
沙发
手动顶一下…
板凳
这个bg居然没学校要??瑟瑟发抖 lz是全部tier1吗?
地板
AnthonyDeng 发表于 2018-12-2 15:51
这个bg居然没学校要??瑟瑟发抖 lz是全部tier1吗?

去年匆匆忙忙申的康村哥大没选保底校 然后哥大无面拒康村给了面试最后还是拒了
不要沉
gt都很高啊 申请什么项目
dreamingGAI 发表于 2018-12-3 13:27
gt都很高啊 申请什么项目

金工 今年改申经济了失学一年 怕了
晚上再顶一次
DavidFung 发表于 2018-12-10 10:42
Yes, at this point it would be a good idea to apply for some safety schools if you have not yet rece ...

sry,I think it would be tough for me to improve my gre score and someone told me that 334+3.5 is enough for application.
DavidFung 发表于 2018-12-10 10:42
Yes, at this point it would be a good idea to apply for some safety schools if you have not yet rece ...

Thanks for your reply.
However, I think it would b difficult for me to improve my GRE score and someone told me that 334+3.5 is enough. I think that i should enrich my experience if I could find an opportunity of internship. Besides, could you list some safety schools? For example, the Finance program of CityU and so on.