xdf绿皮书 150
which of the followingmost logically completes the passage?
Concerned about financial well-being of its elderly citizens, the goverment of Runagia decided two years ago to increase by 20 percent the goverment-provided pension paid to all Rungians over 65. Inflation in the intervening period has been negligible, and the increase has been duly receiced by all eligible Rugians. Nevertheless, many of them are no better off financially than they were before the increase, in large part because ___
A:They rely entirely on the government pension for their income
B. Runagian banks are so inefficient that it can take up to three weeks to cash a pension check
C.They by goods whose prices tend to rise especially fast in times of inflationl.
D; The pension was increased when the number of elderly Rugians below the poverty level reached an all time high .
E In Rugians children typicaly supplement the income of elderly partents, but only to provide them with a comfortable living(答案)
我认为:A 无关 B 与原文相反 C 与原文相反 D 与原文矛盾
但感觉E也是无关.
请大家帮忙点醒梦中人!
          |