ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: 刚刚

[申请总结] GMAT 730,德勤ERS,三年后想去美国~

刚刚 发表于 2016-7-15 20:56
你跟我背景类似吗?

sorry,i cannot type Chinese by accident. I have similar experience with you, but I would like to do M&A, and try to find a job in big4 audit.
jrnking1995 发表于 2016-8-19 01:18
sorry,i cannot type Chinese by accident. I have similar experience with you, but I would like to d ...

所以你是大三的孩子?
刚刚 发表于 2016-8-16 10:49
可是MBA回来呢?
上面有位贴友说过,读完回来转去IBD也不能独自带项目团队,那是进去再从最低level的分析 ...

MBA毕业至少是5年之后的事情,现在的规划是很难说的准的,包括你自己的想法也会有变化
alatcd 发表于 2016-8-19 18:01
MBA毕业至少是5年之后的事情,现在的规划是很难说的准的,包括你自己的想法也会有变化 ...

Lz是担心本科背景不足以支撑以后五年的发展
jrnking1995 发表于 2016-8-19 01:18
sorry,i cannot type Chinese by accident. I have similar experience with you, but I would like to d ...

开学大四
刚刚 发表于 2016-8-19 11:07
所以你是大三的孩子?

开学大四
顶楼主!