ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

在美国读完会计硕士,接着读会计phd的可能性有多大呢?

楼主

在美国读完会计硕士,接着读会计phd的可能性有多大呢?

rt
沙发

同问!

板凳

没有牛人解答一下么?谢谢先了

地板
有这个必要吗?不是牛人。
大部份的人都会去工作 应该很少人会接着读博士
这要看个人意愿了,你想读的话自然是有机会的。我有个朋友硕士读完了人家系里主动邀请她继续读博士呢。
I agree with one previous post on this board. For me, Finance or Econ PhD seem to make more sense. For accounting, why bother for PhD, especially given the current hot job market for accounting majors?  3-4 years of work experience after Macc can give you more and better choices, compared with several more yrs in grad school. You can go for PhD afterwards anyway.