ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: detectiveyang

4月梦之队detective每日复习进阶!望牛牛指点!

[精华] [复制链接]
楼主
Work harder on your SC and RC part in the last three weeks. And don't let yourself distracted by something else. That's very dangerous.
沙发
以下是引用detectiveyang在2003-4-6 18:14:00的发言:
今天做题情况:
SC:35分钟,做30个,错7个
CR:35分钟,做21个,错4个
RC:25分钟做2篇共16题,错7个(55555555,越错越多!)
今天我是用秒表看着时间做的阅读,2篇文章都是41行8道题
我看文章大概用了3分钟,然后基本上是控制在一分钟做一道题
我想问一下,我这个阅读速度慢不慢啊?我是应该再多安排一点时间读文章?或者,还是在做题时再多花一点时间找准位置和选答案?因为今天做题时,为了把做题时间控制在1分钟,有几道题都是因为回原文找的时候太过仓促,没看清楚而选错的。还有一点就是我发现我总是看问题也要看半天,有时候还反复看几遍,我都怀疑是不是因为阅读能力太差?牛牛们一般读请问题和选项要多长时间呢?

For RC part, your pace seems good to me. Generally speaking, as long as you're comfortable with the approach you're using, don't worry about what other people tell you. My personal experiece is: you can spend 2 min/question on RC. So, 16 questions you can use around 30 minutes. That said, you can add 1-2 minutes for reading each article.
板凳
以下是引用detectiveyang在2003-4-6 18:25:00的发言:
还有一点就是关于阅读做摘录的问题
我试了好多次
感觉都找不到机会和时间做摘录
究竟做摘录重不重要呢?
不做有没有问题啊?

If you don't feel comfortable to do that, then don't do it. Most people don't use that approach and get >700.
地板
I think what you need to do is improve your 读难句的能力.
以下是引用detectiveyang在2003-4-8 17:04:00的发言:
但是,如何才能提高阅读难句的能力呢?
还有2个多星期了
难道我现在再去看GRE难句?

It's probably too late to use some new method. I would suggest you to use whatever method you feel comfortable. And focus on that in the last two weeks.
以下是引用detectiveyang在2003-4-18 16:58:00的发言:
居然只有570 :M:36 , V:32

数学部分:错了2个PS,4个DS,不过我觉得似乎有的答案有问题,而且由于当时题目有些乱码,所以有的题是猜的答案;

语文部分:
CR:对了14个,错了1个,我觉得主要还是题目偏简单,估计机考的时候应该不会这么简单吧!
SC:对了7个,错了6个,遇到的都是短划线,错误的原因没有分析
RC:对了5个,错了8个,我觉得这套题很奇怪,我遇到了不止4篇文章,好象有6篇,而且每次它都只出一道题,然后后面有可能又出现同一篇文章,不同的题目,所以估计我今天至少碰到了快10次阅读,每次都只有一个题!(机考不会也有这种情况出现吧?)

能不能请牛牛给我分析一下这个摸考,我感觉700离我是越来越远了

Overall, you score is not bad. First of all, in the real test, it only has 4 articles, so don't worry about that. Second, your verbal is 32, that is very close to 700. You may focus on your SC and RC part in the next period.
Wish you the best!