Which of the following most logically completes the passage?
Concerned about the financial well-being of its elderly citizens, the government of Runagia decided two years ago to increase by 20 percent the government-provided pension paid to all Runagians over 65. Inflation in the intervening period has been negligible, and the increase has been duly received by all eligible Runagians. Nevertheless, many of them are no better off financially than they were before the increase, in large part because __________.
A. they rely entirely on the government pension for their income B. Runagian banks are so inefficient that it can take up to three weeks to cash a pension check C. they buy goods whose prices tend to rise especially fast in times of inflation D. the pension was increased when the number of elderly Runagians below the poverty level reached an all-time high E. in Runagia children typically supplement the income of elderly parents, but only by enough to provide them with a comfortable living 政府关心老年人生活,给超过65岁的都发抚恤金,通胀不考虑,但是这些老年人生活条件并没变好,为什么?E选项说老人的孩子们补充老年人的收入,一旦政府补助了,他们就会撤资,所以老年人生活没变好
87. (31284-!-item-!-188;#058&005747)
Two years ago, the government of Runagia increased by 20 percent the government-provided pensions paid to Runagians over 65. The aim of the increase was to stimulate the economy in the rural regions of the country, where most pension recipients live. Statistics, however, show that there has been no increase in economic activity in those regions since then, but that there has been noticeably more spending in the urban areas.
Which of the following, if true, most helps to explain why the increase resulted in the unintended state of affairs described?
A. Until the pensions were increased, many Runagians over 65 in rural regions had been receiving support from their children who live in urban areas. B. The pensions were increased when the number of people below the poverty level in rural areas of Runagia reached an all-time high. C. City-dwellers in Runagia rarely travel to rural regions of the country. D. The Runagian postal system is so inefficient that it can take up to three weeks for pension checks to reach recipients in rural areas. E. On average, the pensions were higher in rural than in urban areas before the increase. 政府关心老年人生活,给超过65岁的都发抚恤金,这些老年人住在农村,政府希望这项措施刺激农村经济,但是发现农村经济没发展,城市经济发展了。为什么?A选项说老人的孩子们补充来年人的收入,一旦政府补助了,他们就会撤资,富裕下来的钱就可以在城市花了,所以城市经济好了
The country of Baurisia has, until now, been self-sufficient in both grain and meat. However, with growing prosperity in Baurisia has come a steadily increasing per capita consumption of meat, and it takes several pounds of grain to produce one pound of meat. Therefore, since per capita income in Baurisia is almost certain to rise further but increases in domestic grain production are highly unlikely, Baurisia is soon likely to become an importer of grain.
Which of the following, if true, most seriously weakens the argument?
A. When people increase their consumption of meat, they also tend to increase their consumption of grain. B. The per capita consumption of meat in Baurisia is roughly the same across all income levels. C. Per capita consumption of meat has not increased substantially in recent years in those countries from which Baurisia is likely to import meat. D. It is more economical for Baurisians to import meat than grain. E. During Baurisia's years of growing prosperity, the country's population has remained relatively stable. B国家是一个自给自足的国家,在肉和粮食上。然而随着增长的人均增长的消费肉类的比例,好几磅粮食才能转换成一磅肉。因此人们的人均收入增加但是国内的粮食生产却没增加。所以B国家很快会进口粮食。问削弱? D选项说其实直接进口肉比进口粮食便宜,所以还是直接进口肉吧
至于C,首先它说的是B比方从C进口肉,C的肉类消费没有增加,根本无关. 其次, with growing prosperity in Baurisia has come a steadily increasing per capita consumption of meat,原文已经说肉类消费上涨,直接驳斥原文给出得条件是错误的思路.
就像86.C:they buy goods whose prices tend to rise especially fast in times of inflation也是与原文条件Inflation in the intervening period has been negligible直接驳斥.
至于C,首先它说的是B比方从C进口肉,C的肉类消费没有增加,根本无关. 其次, with growing prosperity in Baurisia has come a steadily increasing per capita consumption of meat,原文已经说肉类消费上涨,直接驳斥原文给出得条件是错误的思路.
就像86.C:they buy goods whose prices tend to rise especially fast in times of inflation也是与原文条件Inflation in the intervening period has been negligible直接驳斥.