It is true of both men and women that those who marry as young adults live longer than those who never marry. This does not show that marriage causes people to live longer, since, as compared with other people of the same age, young adults who are about to get married have fewer of the unhealthy habits that can cause a person to have a shorter life, most notably smoking and immoderate drinking of alcohol.
Which of the following, if true, most strengthens the argument above?
It is true of both men and women that those who marry as young adults live longer than those who never marry. This dose not show that marriage causes people to live longer, since, as compared with other people of the same age, young adults who are about to get married have fewer of the unhealthy habits that can cause a person to have a shorter life, most notably smoking and immoderate drinking of alcohol. Which of the following, if true, most strengthens the argument above? A.Marriage tends to cause people to engage less regularly in sports that involve risk of bodily harm. B.A married person who has an unhealthy habit is more likely to give up that habit than a person with the same habit who is unmarried. C.A person who smokes is much more likely than a nonsmoker to marry a person who smokes at the time of marriage, and the same is true for people who drink alcohol immoderately. D.Among people who marry as young adults, most of those who give up an unhealthy habit after marriage do not resume the habit later in life. E.Among people who as young adults neither drink alcohol immoderately nor smoke, those who never marry live as long as those who marry.
A 婚姻使人少参加容易受伤的运动 - 婚姻有贡献 - WEAKEN B 婚姻使人容易在婚后戒掉坏习惯 - - 婚姻有贡献 - WEAKEN C 物以类聚人以群分 -- 没啥影响 D 年轻人结婚后戒掉坏习惯的,大多数没有重染恶习 -婚姻还是有帮助的 - - 婚姻有贡献 - WEAKEN E 对于没有烟酒恶习的年轻人来说,结婚没结婚的活的一样长 - - 婚姻没贡献 - strengthen
-- by 会员 Kb24 (2011/4/19 17:12:43)
D应该不是削弱而是无关。 D 说了 年轻人结婚后(D选项用了 "after" not "because")戒掉坏习惯的,大多数没有重染恶习. 因为没提到那些没结婚的年轻人是否有重染恶习,所以得不出“结婚”是“没有重染恶习“的原因。 (即没有比较,得不出是weaken/strength, ) 个人理解,是D选项只是说 after marrage 这个时间段怎么样, 所以只说D的内容和文章
LS对这句话的意思理解反了,as compared with other people of the same age,young adults who are about to get married have fewer of the unhealthy habits that can cause a person to have a shorter life.的意思: young adults [who are about to get married] have fewer (of) the unhealthy habits that [can cause a person to have a shorter life]