39. Quasars---celestial objects so far away that their light takes at least 500 million years to reach Earth---have been seen since 1963. For anything that far away to appear from Earth the way quasars do, it would have to burn steadily at a rate that produces more light than 90 billion suns would produce. But nothing that burns at a rate that produces that much light could exist for more than about 100 million years. If the statements above are true, which one of the following must also be true on the basis of them? (A) Instruments in use before 1963 were not sensitive enough to permit quasars to be seen. (B) Light from quasars first began reaching Earth in 1963. (C) Anything that from Earth appears as bright as a quasar does must produce more light than would be produced by 90 billion suns. (D) Nothing that is as far from Earth as quasars are can continue to exist for more than about 100 million years. (E) No quasar that has ever been seen from Earth exists any longer.
53. When investigators discovered that the director of a local charity had repeatedly overstated the number of people his charity had helped, the director accepted responsibility for the deception. However, the investigators claims that journalists were as much to blame as the director was for inflating the charity’s reputation, since they had naively accepted what the director told them, and simply reported as fact the numbers he gave them. Which one of the following principles, if valid, most helps to justify the investigators’ claim (A) Anyone who works for a charitable organization is obliged to be completely honest about the activities of that organization. (B) Anyone who knowingly aids a liar by trying to conceal the truth from others is also a liar. (C) Anyone who presents as factual a story that turns out to be untrue without first attempting to verify that story is no less responsible for the consequences of that story than anyone else is. (D) Anyone who lies in order to advance his or her own career is more deserving of blame than someone who lies in order to promote a good cause. (E) Anyone who accepts responsibility for a wrongful act that he or she committed is less deserving of blame than someone who tries to conceal his or her own wrongdoing.
两道题初看的时候都没找到答案。后来看答案知道是39E,53C,不解为何?谢谢诸位 53的C选项,说明no less responsible than anyone else,不是大于等于anyone else么?里面包含大于啊,如果去conter原文的liar=记者呢? 不胜感激
53 你看我这样说你能不能懂。 首先原文中说the investigators claims that journalists were as much to blame as the director 就是记者与主管的责任一样大,DE more less 比较排除B 选项knowingly 没有原文支持,记者不一定指导主管说的数字是夸张的,A选项与结论相悖排除,所以选择C,C中no less than包含等于差不多的情况,且考虑选项意思最恰当
53 你看我这样说你能不能懂。 首先原文中说the investigators claims that journalists were as much to blame as the director 就是记者与主管的责任一样大,DE more less 比较排除B 选项knowingly 没有原文支持,记者不一定指导主管说的数字是夸张的,A选项与结论相悖排除,所以选择C,C中no less than包含等于差不多的情况,且考虑选项意思最恰当