题目:
1.The passage is primarily concerned with Answer:B
A. demonstrating that unions failed to address the concerns of African American workers during a particular period
B. arguing that African American workers’ participation in unions during a particular period was ultimately beneficial to them
C. contrasting the treatment of African American workers by two different labor organizations during a particular period
D. giving reasons for the success of African American unionists in winning victories for both African American and White workers during a particular period
E. questioning one explanation for the attitudes of African American workers toward unionization during a particular period
2.According to the passage, which of the following was true of many racist White unionists during the period discussed in the passage? Answer: A
A. Their attitudes toward African American union organizers changed once they recognized that the activities of these organizers were serving workers’ interests.
gaining the respect of even racist White unionists by winning victories for White as well as African American workers.
B. They were a powerful element in the southern labor movement because they constituted the majority of the unskilled factory labor force in the southern United States.
C. They persisted in opposing the CIO’s adoption of a stated policy of equal rights for all.
D. Their primary goal was to strengthen the negotiating power of the unions through increasing White union membership.
E. Their advocacy of racial discrimination hampered unions in their efforts to gain more power for workers.
3.The author of the passage suggests which of the following about African American workers who participated in union activities in the 1930’s and 1940’s? Answer: C
A. They believed that the elimination of discrimination within unions was a necessary first step toward the achievement of economic advancement for African Americans.
B. They belonged exclusively to CIO unions because they were excluded from AFL unions.
C. They believed that the economic advancement of African American workers depended on organized efforts to empower all workers.
African American unionists thus succeeded in strengthening the unions while using them as instruments of African Americans’ economic empowerment.
D. Some of them advocated the organization of separate African American unions because of discriminatory practices in the AFL and the CIO.
E. Many of them did not believe that White unionists in CIO unions would tolerate or support racial discrimination against African American workers.
3. stock market 的self-regulation(之前jj已有,并且还比较详细,我直接贴过来给大家参考,感谢jj的主人)
版本1 :说的是一个市场怎么样会self-regulation。两段。
第一段提出了自我调节的三个必须条件prerequisite,1、 association 2、组织有动机的(好像是motive这个字)管理和调节其members' behavior 3。是有强大的power来促使市场自我调节。然后说美国的stock market to see whether regulation really works。分析美国的stock market第一点(因为它是associated)和第三点都符合,第二点有争议debatable。就是市场到底能不能足够被motivated to self-regulation,目前尚无证据,这边带出一句in the recent absence of existing self-regulation(好像后面有态度题,就是其实作者认为目前是没有self-regulation的,多加注意。)
第二段就讲为什么有争议,为什么第二个prerequisite无法达成。一开始就说 in principle(这边关系到结论,及题目问的主题,因为作者似乎也只是假设一个情况),若市场不自律,投资人就不喜欢买股票,交易量萎缩啦等等…但实际上仍没出现自律是为什么呢?然后说是因为目前一些不法的行为没有被规范啦,还有市场上只有遇到共同的利益才会团结起来做些事(问了一题在什么情况下政府的stock market的self-regulation会fail,我是定位在这儿,也不知对了没),所以基本上市场不会挺想去自律。之后作者说如果给予政府一些条件,政府可以来规范市场。不过最后还是理论可行,实际上是没证据支持的。 所以只有within a system that checks and balances harmonizes the conflict interest(或其他表示利益的字)有点记不清了,大概是说只有在协调了多边利益冲突的情况下,政府才会对其内部违规的成员进行管制和规范,所以得出结论第二个prerequisite不成立.
问题1、有道primary purpose的题
问题2、在什么情况下政府的stock market的self-regulation会fail(好像是)
问题3、the author 对stock exchange 持什么观点
问题4、为什么市场不能自我监管 (见谅,记不太清了)
问题5、stock broker的特点
版本2:摘抄已有JJ“政府对行业规范管理的限制条件有三条,其中第二条在实施中存在问题。例如在证券行业,管理部门有权利规范买卖行为,但是broker们相当diversify,总是根据自己的利益决定行动(有题问管理部门遇到的障碍,我答broker怎么怎么样,原文改写 因此理想的管理模型虽然好,但是没有实际实现过。”
4.头晕~因为是新题,一下子想不起来了~抱歉~等晚上我想起来了再跟大家说说。