ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
查看: 1063|回复: 3
打印 上一主题 下一主题

关于 T-7-Q23-Q25企业新产品开发对市场供求的影响

[复制链接]
楼主
发表于 2006-9-25 16:16:00 | 只看该作者

关于 T-7-Q23-Q25企业新产品开发对市场供求的影响

5. T-7-Q23-Q25企业新产品开发对市场供求的影响

Q24:

The passage suggests which of the following about divided demand among a growing

number of SKU’s?

A. It has increased the average lifetime of products.

B. It has resulted from retailer’s attempts to predict demand more accurately and

avoid both understocks and overstocks.

C. It has decreased the use of flexible manufacturing by companies.

D. It has not increased the expense of keeping inventory of certain products.

E. It has not prevented companies from predicting aggregate demand with some

certainty.

Answer:

--------------------------------------------------------------------------------

Q25:

According to the passage, which of the following has led to growth in the number of new

products introduced in the United States each year?

A. Reduced average lifetime of products

B. Increased ability to forecast aggregate demand

C. More cost-effective ways of keeping inventory for products

D. Cost-effective production of small quantities of goods

E. Increased ability to divide demand among a number of SKU’s and to forecast how

that demand will be distributed among those SKU’s

Answer:

 哪位XDJM有这两道题的答案???请速速献上!!!感激不尽!

沙发
 楼主| 发表于 2006-9-25 16:19:00 | 只看该作者

哪位有此上两题答案??

谢谢提供!!!

要考拉^^

板凳
发表于 2006-9-25 16:28:00 | 只看该作者

Q23:
Which of the following most accurately describes the function of the last sentence in the
        
passage (lines 35-40)?
A. To cite a situation in which the aggregate demand is more important than the
distribution of demand among SKU’s
B. To refute an assertion about the side effects of flexible manufacturing
C. To illustrate an assertion about companies’ ability to forecast demand
D. To provide an example of ways in which companies address the difficulties of
forecasting demand
E. To note an exception to the author’s assertion about distributing demand among
SKU’s

ANS C

Q24:
The passage suggests which of the following about divided demand among a growing
number of SKU’s?
A. It has increased the average lifetime of products.
B. It has resulted from retailer’s attempts to predict demand more accurately and
avoid both understocks and overstocks.
C. It has decreased the use of flexible manufacturing by companies.
D. It has not increased the expense of keeping inventory of certain products.
E. It has not prevented companies from predicting aggregate demand with some
certainty.

ANS E

 i am not pretty sure ...

地板
发表于 2009-8-5 10:31:00 | 只看该作者
您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

Mark一下! 看一下! 顶楼主! 感谢分享! 快速回复:

手机版|ChaseDream|GMT+8, 2025-11-2 06:13
京公网安备11010202008513号 京ICP证101109号 京ICP备12012021号

ChaseDream 论坛

© 2003-2025 ChaseDream.com. All Rights Reserved.

返回顶部