ChaseDream
搜索
12
返回列表 发新帖
打印 上一主题 下一主题

大全55,请大家看看我

[复制链接]
11#
发表于 2005-12-21 14:43:00 | 只看该作者

我也選D! ^_^

12#
发表于 2006-2-10 10:47:00 | 只看该作者
以下是引用我笨,我努力在2004-7-16 23:51:00的发言:

Passage 55 (55/63)





5.a   The first sentence in the passage suggests that the observers mentioned in line 1 would be most likely to predict which of the following?



(A) That the number of new temporary positions would decline as fewer workers who preferred temporary employment entered the workforce.


(B) That the total number of temporary positions would increase as fewer workers were able to find permanent positions.



(C) That employers would have less control over the terms of workers’ employment as workers increased their bargaining strength.



(D) That more workers would be hired for temporary positions as product demand increased.E



(E) That the number of workers taking temporary positions would increase as more workers in any given demographic group entered the workforce.


A为什么错?我觉得和E表达的意思差不多呀?


难到我不够仔细?请大家指点



原文是说那些人认为进入劳动力市场的人中间愿意做临时工作的多了所以岗位多了。A取非啊

E错在any given而原文是certain,这个区别是明显的。

13#
发表于 2007-5-1 17:32:00 | 只看该作者

以免误导后来者,须指出Passage55的第5题就是OG11-RC-55题,答案是A.

                     Passage55的第7题就是OG11-RC-57题,答案是D.

14#
发表于 2018-8-6 15:59:04 | 只看该作者
raikey 发表于 2007-5-1 17:32
以免误导后来者,须指出Passage55的第5题就是OG11-RC-55题,答案是A.      &n ...

同意!               
15#
发表于 2018-8-6 16:01:11 | 只看该作者
Q5在OG13里答案是这样的:49. The first sentence in the passage suggests that the “observers” mentioned in line 1 would be most likely to predict which of the following?

(A) That the number of new temporary positions would decline as fewer workers who preferred temporary employment entered the workforce

(B) That the total number of temporary positions would increase as fewer workers were able to find permanent positions

(C) That employers would have less control over the terms of workers’ employment as workers increased their bargaining strength

(D) That more workers would be hired for temporary positions as product demand increased

(E) That the number of workers taking temporary positions would increase as more workers in any given demographic group entered the workforce



Application

These observers specifically attribute the growth of temporary employment to increased participation in the workforce by certain groups … who supposedly prefer such arrangements. On the basis of the passage’s first sentence, any prediction these observers might make must be about the relation between the number of workers in temporary employment and the preference of these workers for temporary employment. No other issue is discussed. A rise in temporary employment could be explained only by a rise in the number of new workers who prefer temporary jobs, and a decline in temporary employment only by a decline in the number of new workers who prefer temporary work.


A Correct. By this rationale, the only reason for a decline in temporary employment would be a corresponding decline in the number of new workers who preferred temporary jobs.

B According to the observers, temporary employment would increase only if a greater number of employers who preferred temporary jobs entered the workforce.

C These observers are not said to consider control over the terms of employment.

D These observers are not said to consider the relationship between product demand and temporary employment.

E The number of workers taking temporary positions would rise only if they were composed of certain groups, such as first-time or reentering workers, who, the observers believe, prefer temporary work.

The correct answer is A.
您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

Mark一下! 看一下! 顶楼主! 感谢分享! 快速回复:

手机版|ChaseDream|GMT+8, 2025-10-3 03:18
京公网安备11010202008513号 京ICP证101109号 京ICP备12012021号

ChaseDream 论坛

© 2003-2025 ChaseDream.com. All Rights Reserved.

返回顶部