ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: 附庸风雅

14日下午上海场,木几米青(新加一道逻辑)

[精华] [复制链接]

很详细,谢谢。。。。

现在似乎都没人总结了。。。

JJ的阅读写的非常不错。。谢谢

谢谢lz。
想问一下这道:

15,澄清一道KFC题“DS,不确定题目)好像别人战报里已经有了,就是一个立体三角柱,上下面是两个平行的一样的直角三角形,中间垂直连接两个三角形的对应各顶点。问:能否求出整个图形表面积?条件:

1)已知一个侧面的对角线长

2)对角线和一个侧面的垂直边夹角是30

我选的是E。因为根据对角线和夹角只能求出上下面三角形的一条边,得不出三角形面积。

题目里有说right 什么立体模型,所以我觉得三面都是长方形,应该选D

为什么会选D呢?三角形的边长已知吗?即使三面都是长方形的话也不知道三角形其他的边长啊,而且即使知道也应该选C吧?
能说详细点吗?请指教!谢谢!
感谢+祝贺~
谁来找下GWD那道逻辑题的原题呢~
以下是引用东邪在2008-7-15 15:03:00的发言:
谢谢lz。
想问一下这道:

15,澄清一道KFC题“DS,不确定题目)好像别人战报里已经有了,就是一个立体三角柱,上下面是两个平行的一样的直角三角形,中间垂直连接两个三角形的对应各顶点。问:能否求出整个图形表面积?条件:

1)已知一个侧面的对角线长

2)对角线和一个侧面的垂直边夹角是30

我选的是E。因为根据对角线和夹角只能求出上下面三角形的一条边,得不出三角形面积。

题目里有说right 什么立体模型,所以我觉得三面都是长方形,应该选D

为什么会选D呢?三角形的边长已知吗?即使三面都是长方形的话也不知道三角形其他的边长啊,而且即使知道也应该选C吧?
能说详细点吗?请指教!谢谢!

不好意思啊!题目写错了

应该是“

一个立体,上底面和下底面分别为相等的等腰直角三角形,然后3面是长方形,给出连接上下2个三角形斜边的对角线长度,问总面积为多少

1)给出那个对角线在那个平面里与长方形构成的一个角为30度

2)给出上面那个三角形的面积”

选D,原来jj里有,找错了不好意思

以下是引用水仙低吟在2008-7-15 16:42:00的发言:
谁来找下GWD那道逻辑题的原题呢~

在这里

Q3: TTGWD11-Q19:

In Rubaria, excellent health care is available to virtually the entire population, whereas very few people in Terland receive adequate medical care. Yet, although the death rate for most diseases is higher in Terland than in Rubaria, the percentage of the male population that dies from prostate cancer is significantly higher in Rubaria than in Terland.

Which of the following, if true, most helps to explain the disparity between the prostate cancer death rate in Rubaria and Terland?

A.    Effective treatment of prostate cancer in its early stages generally requires medical techniques available in Rubaria but not in Terland.

B.    Most men who have prostate cancer are older than the average life expectancy for male inhabitants of Terland.

C.    Being in poor general health does not increase one’s risk of developing prostate cancer.

D.    It is possible to decrease one’s risk of getting prostate cancer by eating certain kinds of foods, and such foods are more readily available in Rubaria than in Terland.

E.     Among men in Rubaria, the death rate from prostate cancer is significantly higher for those who do not take full advantage of Rubaria’s health care system than for those who do.

楼主MM的KFC套餐是我见过的最详细的,要赞一下MM的记忆力和高RP,下周定要奋力杀鸡,带回给大家带来鸡肉套餐

谢谢LZ分享!

请问LZ,大树年轮的那篇阅读是PREP上那篇的原文吗?
谢谢LZ分享!

请问LZ,大树年轮的那篇阅读是PREP上那篇的原文吗?