ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: braveMBA

关于推荐信的弱智问题

又想起来一件事, 各个学校的表格不一样, 我要是申请5所学校, 我都不好意思让上司替我填写5次网上表格.

不知是哪裡看來的,但記得有人說

要你完成推薦信的要求,就是考驗你說服別人的能力

加油加油

以下是引用agk99在2004-11-15 12:29:00的发言:

不知是哪裡看來的,但記得有人說

要你完成推薦信的要求,就是考驗你說服別人的能力

加油加油

恩,我在某校的介绍会上就听主持人这么说过。

One thing we do need to keep in mind is how busy your references are. And we are asking them a favor to support our career aspiration, which may or may not be any added benefit to them. Carefully choose the person(s) who will write your evaluation, and help them as much as you can. If nothing else, it will avoid silly mistakes such as addressing a letter to school B when in fact it was supposed to be to school A. That's one of the most common mistakes and it won't reflect well on your application.

这里有个问题,我老板给我网上写推荐信肯定是在公司,我也是在公司上网,我们公司都是一个公网固定IP地址,这也犯忌讳啊,不会吧