ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

[面试经验] 4.16 Edhec min fe 面经 [2020-04-16]

[精华] [复制链接]
楼主
和之前CDers发的一模一样,顺序都没有变。
1. Why do you think you are the right fit for this programme?please demonstrate your academic achievements in this field,relevant work experience or other extra-curricular activities
2. what is the most important quality you have that will make you successful in the field of finance?
3. what is the trend for the finance industry?
4. What challenges are you looking for in your job
5. How are you going to contribute to the edhec learning environments

我面试的截止日期是4.16 23:59
不知道之后的会不会变,还是四月都是这个题
收藏收藏1 收藏收藏1
沙发
楼主收到offer了嘛~
板凳
Crainp 发表于 2020-4-18 13:42
楼主收到offer了嘛~

我因为没有英语成绩 所以收到了con offer
我应该是赶在审核前提交的面试 很快就给offer了
地板
JESSY智 发表于 2020-4-18 22:42
我因为没有英语成绩 所以收到了con offer
我应该是赶在审核前提交的面试 很快就给offer了 ...

我17号交的钱,现在还没消息。。。楼说方便说一下BG嘛T T
Crainp 发表于 2020-4-19 08:09
我17号交的钱,现在还没消息。。。楼说方便说一下BG嘛T T

双非一本 均分86多 acca通过部分 两段实习 一段研习 一年打工度假经历
JESSY智 发表于 2020-4-21 21:49
双非一本 均分86多 acca通过部分 两段实习 一段研习 一年打工度假经历

谢谢楼主~