ChaseDream
搜索
12下一页
返回列表 发新帖

[面试经验] IC MBA 面经 [2020-02-21]

[精华] [复制链接]
楼主
和大家分享一下刚结束的imperial college MBA面试
全程没有任何的follow up,一问一答,面试官完全没有表情
1. why MBA now
2. how to achieve your goal through your network before or in MBA
3. alternative plan
4. leadership style
5. what makes a good leader
6. contribution to IC
7. biggest challenge during the program
8. supervisor left, what strategic changes would you make?
9. the most important innovation in the past 10 years?
10. How do you stay updated on the current events?
11. What is a recent business topic that you have been following?
12. Any question?

收藏收藏1 收藏收藏1
沙发
感谢楼主,请问你是什么时候申请的?求个tl,谢谢!
板凳
感谢楼主分享,请问是面试官只看过简历的blind interview吗?
地板
Joefang 发表于 2020-2-22 11:12
感谢楼主分享,请问是面试官只看过简历的blind interview吗?

Mark一下!               
Esha000 发表于 2020-2-22 05:53
感谢楼主,请问你是什么时候申请的?求个tl,谢谢!

一月二十几号 这一轮deadline的时候提交的
Joefang 发表于 2020-2-22 11:12

应该是看过整个package 没有让我自我介绍
楼主可以求个bg嘛?
lingkehan 发表于 2020-2-22 14:14
一月二十几号 这一轮deadline的时候提交的
谢谢楼主
lingkehan 发表于 2020-2-22 14:14
应该是看过整个package 没有让我自我介绍

感谢楼主回复,楼主记得是谁面试的吗?
谢谢答主,我刚面完,本来想分享懒得重新开一贴了,答主的有一些问题是一样的,就在这里补充一些我的(重复不说了):
1.why mba and why now
2.the business leader you admire
3.What skill do you lack and how to gap in IC
4.the most important point in leadership
5.after mba plan
楼主的10我也遇到了。。。说实话对于大陆学生有点不公平。。。搞得我们有很多choice一样