ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

[面试经验] 2019/01/23 NCSU MSA面经

[精华] [复制链接]
面试官4人,1个人负责主持,1个教授(负责问technical questions),剩下2个staff(人很nice)。预约30minutes的time slot,实际早开始2分钟,总共进行了20分钟。

问题:
1. Introduce yourself. Why are you applying for the MSA program?
2. What is your long term and short term career goal? how do you connect it with data science?
3. Do you want to work in the US after graduation?
4. 挑了简历上感兴趣的几点问我当初的经历。
5. How do you explain a complex concept to your audience with no prior knowledge

Technical question:
1. Explain linear regression to people who don't know statistics
2. How do you select your variables?
3. How do you compare two models?

最后我问问题的时间。

说2月15日前给结果,祝大家好运。

顶楼主!!要面试了 希望有好结果
楼主收到offer了吗?今天刚收到!
joycy 发表于 2019-2-15 05:16
楼主收到offer了吗?今天刚收到!

我收到了拒信,等其他申请结果吧。恭喜!祝顺利!
8su 发表于 2019-2-15 20:22
我收到了拒信,等其他申请结果吧。恭喜!祝顺利!

摸摸~ 会有其他录取的!但是还是很感激你的分享!!加油哦!