ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

律师读MBA

楼主
看了论坛不少帖子,还是想发新帖再讨论下,律师读完MBA的发展方向如何?

我是四年多Banking律师经验,对并购、基金方面的经验并不足,有中美律师资格。准备今年夏天去读MBA,希望毕业后还是能继续做法律方向或者能去leadership program,还请各位指点是否合适,或者思路应该怎样调整?

在选校时,现在也面临典型的S16 vs 后面几位基本全奖的选择,不知有何建议,非常感谢!

如有法律人士毕业、在读或一起申请的,还望私聊认识!谢谢!
收藏收藏1 收藏收藏1
沙发
楼主好,之前回复过你的贴子。我也是2019入学的律师。希望有机会可以交流一下。谢谢。
板凳
DavidFung 发表于 2019-1-15 15:24
Hey there,
Business schools want applicants who plan to go on to have measurable impact in the busin ...

Much appreciated David. Your timely response is of great help. For my career goal, I've explained to those B-schools but thank you for your comments here.

For B-school ranking and scholarship, I'll definitely keep that in mind but just wanna check with you that generally speaking what about a lower S16 with no $ v.s. a top 25 b-school with full scholarship?

Again, thank you for your time.
地板
感谢 再顶顶
--
楼主你好~我也是律师,目前inhouse,考虑是否读MBA。请问楼主目前在读MBA了吗?
安安安KKK 发表于 2020-7-27 17:38
楼主你好~我也是律师,目前inhouse,考虑是否读MBA。请问楼主目前在读MBA了吗? ...

抱歉不太上论坛了,在读了,第一年结束