ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

[面试经验] IC BA 面经 [2018-01-28]

[精华] [复制链接]
楼主
刚做完IC的面试,来攒人品
7道题,前3道behavior,4是writing,5是analytics和big data相关,67数学

1. What would you do if one of your teammates struugle
2. Tell me about a time you failed to meet a deadline
3. What is your interest outside study and work experience
4. Invitation to coffee chat email
5. A company which could be better off with big data analytics
6. median income 6000, mean 4000, tell me about the outlier and inequality in the society
7. Wife has 20% of having a baby, husband 10%, their habit of smoking halve their probability, so what is the probability of having a baby for them?

顺便跟大家说一下,每道题30s准备,1min说,其实真的准备太多都说不出来,注意一下吧

祝大家好运

收藏收藏 收藏收藏
沙发
bump
板凳
感谢分享!!!想确认一下第4题是要写一封邮件邀请别人参加coffee chat还是回应别人的邀请呀?另外第6题能问下楼主怎么答的吗 没太看明白...

祝好运!~
地板
yx要努力到最后 发表于 2018-2-1 09:25
感谢分享!!!想确认一下第4题是要写一封邮件邀请别人参加coffee chat还是回应别人的邀请呀?另外第6题能 ...

是邀请别人啦,然后第六题我回答的是因为median比mean大很多,所以outlier还蛮多的这样
我也上个月底刚面完,第一题和楼主一样哈哈哈~ 楼主收到offer求更新!
sayfrog 发表于 2018-2-5 22:29
我也上个月底刚面完,第一题和楼主一样哈哈哈~ 楼主收到offer求更新!

我还没回音呢orz 不知道一般多久会收到