ChaseDream
搜索
12下一页
返回列表 发新帖

[校友答疑] 被丽兹拒录

学校排名和均分都达到要求,结果还是被丽兹拒录,再争取到的希望大吗
MBA不卡均分吧?

申请的是经济金融专业,有要求均分达到80,我83.2,觉得没有理由拒录啊,不知道还能不能争取到
Lt9525 发表于 2017-12-8 13:16
申请的是经济金融专业,有要求均分达到80,我83.2,觉得没有理由拒录啊,不知道还能不能争取到 ...

申请研究生不是均分到了就给录的。一般都是从上往下录的,人够了就不录了。这种情况不可能argue的。
此外,我印象中利兹Master对于非985好像要85?
JJJilson 发表于 2017-12-8 19:46
申请研究生不是均分到了就给录的。一般都是从上往下录的,人够了就不录了。这种情况不可能argue的。
此外 ...

不是,今年放出来的标准,我申请的这个专业就是80,中介说一个均分78的竟然被录了,真的不甘心
Lt9525 发表于 2017-12-9 13:29
不是,今年放出来的标准,我申请的这个专业就是80,中介说一个均分78的竟然被录了,真的不甘心 ...

哎,我理解你的心情,但那也希望不大的。原则还是均分到了不一定给录的,但没到是有可能录的。均分不是唯一标准
Hey there,
Not really. If you have been rejected, you have been rejected. It’s best to open up to other schools at this point.

Best,
Jon Frank
JonFrank 发表于 2017-12-10 15:30
Hey there,
Not really. If you have been rejected, you have been rejected. It’s best to open up to o ...

Hey,
Actually, I have got the offer from Exeter. But  Leads is my ideal school, so, I want to konw if I keep arguing,  is it possible be accepted again?

Wish the best ,
Jessy
Lt9525 发表于 2017-12-11 10:39
Hey,
Actually, I have got the offer from Exeter. But  Leads is my ideal school, so, I want to konw ...

Well Jessy, I’ve never seen it happen, but you don’t have anything to lose, so you could try. But usually Adcom decisions are final.

Best of luck!
Jon Frank
我985的,均分80以上,银行工作5年,申请利兹mba被秒拒,只想呵呵了