94. Studies in restaurants show thatthe tips left by customers who pay their bill in cash tend to be larger whenthe bill is presented on a tray that bears a credit card logo. Consumerpsychologists hypothesize that simply seeing a credit-card logo makes many credit card holderswilling to spend more because it reminds them that their spending power exceedsthe cash they have immediately available. Which of the following, if true, moststrongly supports the psychologists’ interpretation of the studies? (A) The effect noted in the studies isnot limited topatrons who have credit cards. (B) Patrons who are under financial pressure from their credit-card obligationstend to tip less when presented with a restaurant bill on a tray with a credit-cardlogo than when the tray has no logo. (C) In virtually all of the cases inthe studies, the patrons who paid bills in cash did not possess credit cards. (D) In general, restaurant patrons who pay their bills in cash leave largertips than do those who pay by credit card. (E) The percentage of restaurant billspaid with a given brand of credit card increases when that credit card’s logo is displayed on the tray with which the bill is presented. 正确答案是B,懂了。。。但是我选的D,觉得D也还行啊。。。 D为啥不对啊。。。求教!
解释里面对D的解释是:To the extent that this bears on the interpretation of the study,it weakens it. Patrons using credit cards are surely aware that they have credit,and yet they spend less generously.
弱弱的问一句:文章解释中的situation:studies have found that restaurant customers give more generous tips when their bills are brought on trays bearing a credit-card logo这句话不是和原文意思反了??? 我是菜鸟。。。。
解释里面对D的解释是:To the extent that this bears on the interpretation of the study,it weakens it.Patrons using credit cards are surely aware that they have credit,and yet they spend less generously.
求这句话的翻译。。。不懂
-- by 会员 hhhlll (2011/5/31 15:32:45)
选项是说:用现金的人比用信用卡的人付小费多。
OG的解释其实是更深了一个层次: 其实这个选项对于题目问的“Which of the following, if true, moststrongly supports the psychologists’ interpretation of the studies?”是没有关系的,因为选项与psychologists’ interpretation根本不搭边、更为提及一点关于credi logo ; 但是OG更深的解释了一下,即就这种程度而言(To the extent,这句很重要),基于D选项(this)对这份研究的理解(bears on the interpretation of the study,注意此处针对的是文章前三行study的理解,而不是针对the psychologists’ interpretation of the studies),D选项削弱了题目中的研究。因为用信用卡的顾客当然知道他们有信用额度,然而却仍然并不慷慨(Patrons using credit cards are surely aware that they have credit,and yet they spend less generously. )。意思就是说,用信用卡付款的人无需logo的提醒就知道自己有信用额度(spending power)但是却还是比现金付款的人给的小费少,和结论spending power大、小费多这个相反,所以是削弱。
解释里面对D的解释是:To the extent that this bears on the interpretation of the study,it weakens it. Patrons using credit cards are surely aware that they have credit,and yet they spend less generously.