ChaseDream
搜索
12下一页
返回列表 发新帖
查看: 2610|回复: 10
打印 上一主题 下一主题

[原始] 10.27出来放狗了

[精华] [复制链接]
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2015-10-28 11:10:01 | 只看该作者 回帖奖励 |正序浏览 |阅读模式
昨天整个考场里大概就10个人不到。。。看来很多人弃考啊。。。我考的也一般。。。不知道该不该再考T T

首先是阅读:
1. 一篇女权的,但是都不是机经里的,具体的我已经记不清了。。大概是一个叫H什么的人提出的一个观点。。那个观点特别奇怪我没看懂,关键词有equalitycause。后来又讲了另一个学派的观点。
有一题问主旨的,我选了contrast 2 views可能类似这样,不知道可信不可信,我V35,也不高。。

2. 一篇蛇的血液循环的,这篇文章我的的确确在哪里见过,但是我想不起来了。
P1: 大概笼统地介绍了一下蛇有的时候verticaldwell在树上(可能是类似这样的词),但是这样怎么血液循环呢。然后说什么心脏pump什么之类的。好像还提到了两种蛇,一种是ground-dwelling, 一种是a开头的。
P2: 讲了一个水蛇(aquatic)就不需要这样的系统吧可能。好像主要是讨论心脏位置的,说水蛇的心在位置在中心,因为不会攀爬不需要pump血液。但是那些趴在树上的蛇的心脏要比较靠近什么的。我记不太清楚了。。。(我的天我也记不太清楚这文章到底是四段还是三段了)
P3: 说不同蛇的长度不一样。。。然后。。a开头的那个蛇大一般小于13,但是ground的蛇就会很长,所以攀爬在树上就算能自我进行血液循环,也不能很好地完成。(类似这个意思)
关键词是:dwell, aquatic, pump, head
刚才看到好多人说和OG上有一篇一样,我就看了一下,的的确确内容一样,结构差不多,但是语言文字完全不同,比OG上难一些。
有一题我找了好久找不到那个关键词,结果在最后一段的破折号后面,好像是对ground蛇的一种,an开头的,问啥我给忘了。

3. 讲的好像是advertisement, 大概先说广告有效对demand有影响,根据sales来衡量。然后另一个观点是说广告有个什么hierarchy什么的,然后什么intermediate之类的。第二段第一句说有很多传统的hierarchy model然后这段提出了一个E什么的model,好像是对hierarchy model的新解释。。。(这文章我没太看明白。。)

逻辑:我只记得一个。。。fire antH Lizard
大概说southern什么地方,fire ant的进入既破坏了H lizard 的食物(这里说H lizard的食物也是一种ant)也因为fire ant会叮咬H lizard,因此H Lizard在这个地方的数目降低了。但是在可能是north吧,没有fire antH lizard的数目也下降了,科学家认为这个下降也和fire ant有关。问题问啥我记不得了。。。应该是类似于加强或者解释。

作文:就是机经里那个摩托车公司的,那个marketing researcher提出的建议。

IR
1. 讲了个叫Eco的吧,主要讲环保的。第一页大概说这个组织focus的环保项目有xxxxx,然后好像是有两个条目还是需求的,P1是说组织主要focus在净水上面,P2我忘记是啥了。第二页可能是2个表格把(我记不清有几页了。。),表格大概是说对组织里面人的问卷调查,然后说至少有一个问题有人选了多个答案,至少有一个问题有人没选(Q),问卷的题目类似于你参与到哪个项目,你认为哪个项目最重要;表格里的数字都是人数。这里有个问题,问了你认为下列哪几个问题有人多选了题目(忘记问是多选还是少选了。。)
2. 给出了两个公式:I=E/R, P=IE。然后说在一个情况下I等于多少,R等于多少,另一个情况的P和前面那个情况的P相同,那么这个情况的E等于多少。

数学。。。记不起来了。。。。。

收藏收藏 收藏收藏
11#
发表于 2015-11-4 09:41:07 | 只看该作者
你做的是不是这篇:
In terrestrial environments, gravity places special demands on the cardiovascular systems of animals. Gravitational pressure can cause blood to pool in the lower regions of the body, making it difficult to circulate blood to critical organs such as the brain. Terrestrial snakes, in particular, exhibit adaptations that aid in circulating blood against the
force of gravity.
The problem confronting terrestrial snakes is best illustrated by what happens to sea snakes when removed from their supportive medium. Because the vertical pressure gradients within the blood vessels are counteracted by similar pressure gradients in the surrounding water, the distribution of blood throughout the body of sea snakes remains about the same regardless of their orientation in space,provided they remain in the ocean. When removed from the water and tilted at various angles with the head up, however, blood pressure at their midpoint drops significantly, and at brain level falls to zero.
That many terrestrial snakes in similar spatial orientations do not experience this kind of circulatory failure suggests that certain adaptations enable them to regulate blood pressure more effectively in those orientations.
One such adaptation is the closer proximity of the terrestrial snake's heart to its head, which helps to ensure circulation to the brain, regardless of the snake’s orientation in space. The heart of sea snakes can be located near the middle of the body, a position that minimizes the work entailed in circulating blood to both extremities. In arboreal snakes, however, which dwell in trees and often assume a vertical posture, the average distance from the heart to the head can be as little as 15 percent of overall body length. Such a location requires that blood circulated to the tail of the snake travel a greater distance back to the heart, a problem solved by another adaptation. When climbing, arboreal snakes often pause momentarily to wiggle their bodies, causing waves of muscle contraction that advance from the lower torso to the head. By compressing the veins and forcing blood forward, these contractions apparently improve the flow of venous blood returning to the heart.
The passage provides information in support of which of the following
assertions?
(A) The disadvantages of an adaptation to a particular feature of an environment
often outweigh the advantages of such an adaptation.
(B) An organism's reaction to being placed in an environment to which it is not well adapted can sometimes illustrate the problems that have been solved by the adaptations of organisms indigenous to that environment.
(C) The effectiveness of an organism's adaptation to a particular feature of its environment can only be evaluated by examining the effectiveness with which organisms of other species have adapted to a similar feature of a different environment.
(D) Organisms of the same species that inhabit strikingly different environments will often adapt in remarkably similar ways to the few features of those environments that are common.
(E) Different species of organisms living in the same environment will seldom adapt to features of that environment in the same way.
Answer: B
According to the passage, one reason that the distribution of blood in the sea
snake changes little while the creature remains in the ocean is that
(A) the heart of the sea snake tends to be located near the center of its body
(B) pressure gradients in the water surrounding the sea snake counter the effects of vertical pressure gradients within its blood vessels
(C) the sea snake assumes a vertical posture less frequently than do the terrestrial and the arboreal snake
(D) the sea snake often relies on waves of muscle contractions to help move blood from the torso to the head
(E) the force of pressure gradients in the water surrounding the sea snake exceeds that of vertical pressure gradients within its circulatory system
Answer: B
It can be inferred from the passage that which of the following is true of
species of terrestrial snakes that often need to assume a vertical posture?
(A) They are more likely to be susceptible to circulatory failure in vertical
postures than are sea snakes.
(B) Their hearts are less likely to be located at the midpoint of their bodies than is the case with sea snakes.
(C) They cannot counteract the pooling of blood in lower regions of their bodies as effectively as sea snakes can.
(D) The blood pressure at their midpoint decreases significantly when they are tilted with their heads up.
(E) They are unable to rely on muscle contractions to move venous blood from the lower torso to the head.
Answer: B
The author describes the behavior of the circulatory system of sea snakes
when they are removed from the ocean (see lines 17-20) primarily in order to
(A) illustrate what would occur in the circulatory system of terrestrial snakes without adaptations that enable them to regulate their blood pressure in vertical orientations
(B) explain why arboreal snakes in vertical orientations must rely on muscle contractions to restore blood pressure to the brain
(C) illustrate the effects of circulatory failure on the behavior of arboreal snakes
(D) illustrate the superiority of the circulatory system of the terrestrial snake to that of the sea snake
(E) explain how changes in spatial orientation can adversely affect the circulatory system of snakes with hearts located in relatively close proximity to their heads
Answer: A
It can be inferred from the passage that which of the following is a true
statement about sea snakes?
(A) They frequently rely on waves of muscle contractions from the lower torso to the head to supplement the work of the heart.
(B) They can not effectively regulate their blood pressure when placed in sea water and tilted at an angle with the head pointed downward.
(C) They are more likely to have a heart located in close proximity to their heads than are arboreal snakes.
(D) They become acutely vulnerable to the effects of gravitational pressure on their circulatory system when they are placed in a terrestrial environment.
(E) Their cardiovascular system is not as complicated as that of arboreal snakes.
Answer: D
The author suggests that which of the following is a disadvantage that results
from the location of a snake's heart in close proximity to its head?
(A) A decrease in the efficiency with which the snake regulates the flow of blood to the brain
(B) A decrease in the number of orientations in space that a snake can assume without loss of blood flow to the brain
(C) A decrease in blood pressure at the snake's mid point when it is tilted at various angles with its head up
(D) An increase in the tendency of blood to pool at the snake's head when the snake is tilted at various angles with its head down
(E) An increase in the amount of effort required to distribute blood to and from the snake's tail
Answer: E
The primary purpose of the third paragraph is to
(A) introduce a topic that is not discussed earlier in the passage
(B) describe a more efficient method of achieving an effect discussed in the previous paragraph
(C) draw a conclusion based on information elaborated in the previous paragraph
(D) discuss two specific examples of phenomena mentioned at the end of the previous paragraph
(E) introduce evidence that undermines a view reported earlier in the passage
Answer: D
In the passage,the author is primarily concerned with doing which of the
following?
(A) Explaining adaptations that enable the terrestrial snake to cope with the effects of gravitational pressure on its circulatory system
(B) Comparing the circulatory system of the sea snake with that of the terrestrial snake
(C) Explaining why the circulatory system of the terrestrial snake is different from that of the sea snake
(D) Pointing out features of the terrestrial snake's cardiovascular system that make it superior to that of the sea snake
(E) Explaining how the sea snake is able to neutralize the effects of gravitational pressure on its circulatory system
Answer: A
10#
发表于 2015-11-1 13:34:06 | 只看该作者
你做的是不是这篇:forum.chasedream.com/forum.php?mod=viewthread&tid=859750&highlight=
9#
发表于 2015-10-28 22:50:39 | 只看该作者
感谢分享!               
8#
发表于 2015-10-28 21:54:00 | 只看该作者
感谢分享!               
7#
发表于 2015-10-28 21:33:23 | 只看该作者
楼主可以回忆些SC吗~拜托拜托~
6#
发表于 2015-10-28 14:43:34 | 只看该作者
感谢分享
5#
发表于 2015-10-28 12:01:56 | 只看该作者
蛇的那篇,在OG16,第376页。。。估计就是原文
地板
发表于 2015-10-28 11:35:36 | 只看该作者
蛇的那篇怎么跟OG上那么像啊
板凳
发表于 2015-10-28 11:35:05 | 只看该作者
顶楼主!               
您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

手机版|ChaseDream|GMT+8, 2025-10-6 09:27
京公网安备11010202008513号 京ICP证101109号 京ICP备12012021号

ChaseDream 论坛

© 2003-2025 ChaseDream.com. All Rights Reserved.

返回顶部