19. Recent estimates predict that between 1982 and 1995 the greatest increase in the number of people employed will be in the category of low-paying service occupations. This category, however, will not increase its share of total employment, whereas the category of high-paying service occupations will increase its share. If the estimates above are accurate, which of the following conclusions can be drawn? (A) In 1982 more people were working in low-paying service occupations than were working in high-paying service occupations. (B) In 1995 more people will be working in high-paying service occupations than will be working in low-paying service occupations. (C) Nonservice occupations will account for the same share of total employment in 1995 as in 1982. (D) Many of the people who were working in low-paying service occupations in 1982 will be working in high-paying service occupations by 1995. (E) The rate of growth for low-paying service occupations will be greater than the overall rate of employment growth between 1982 and 1995. 正确答案: A, 可是从原文中怎么也找不出low-paying和hign-paying的share的比较, 文中只是说前者不变, 而后者增长了.还是原文的意思我给弄错了? 请大家指教. 20. For a local government to outlaw all strikes by its workers is a costly mistake, because all its labor disputes must then be settled by binding arbitration, without any negotiated public-sector labor settlements guiding the arbitrators. Strikes should be outlawed only for categories of public-sector workers for whose services no acceptable substitute exists. The statements above best support which of the following conclusions? (A) Where public-service workers are permitted to strike, contract negotiations with those workers are typically settled without a strike. (B) Where strikes by all categories of pubic-sector workers are outlawed, no acceptable substitutes for the services provided by any of those workers are available. (C) Binding arbitration tends to be more advantageous for public-service workers where it is the only available means of settling labor disputes with such workers. (D) Most categories of public-sector workers have no counterparts in the private sector. (E) A strike by workers in a local government is unlikely to be settled without help from an arbitrator. 答案:C. 这道题根本就没看懂. 哪位NN给翻译一下吧.谢谢!
19, God, can this be done within 1'40''??? I think it will take at least 3 minutes! I was wrong at the first point. But later i understood. The process is as follows:
1982 ------>>>>> 1995
Low-paying service 70,Greatest increase in NO.(say,30) but share doen't increase
High-paying service 30, Lower increase in NO. (say, 20) but share increase
题目中:all disputes must be settled by binding arbitration-----strikes should be outlawed only for public-sector workers
C 项: Binding arbitration (BA)tends to be more advantageous for public-service workers and BA only available means of settling labor disputes with such workers.
我很疑惑…依据题目的意思可得知: 虽然binding arbitration对政府不利,但是因为public-sector worker的工作很重要,所以应该outlaw strikes for public-sector worker,也就是public-sector worker可获得binding arbitration。但是哪里可以推出答案C中的Binding arbitration is more advantageous for public-service worker以及it is the only available means 呢???
而答案B中”Where strikes by all categories of pubic-sector workers are outlawed, no acceptable substitutes for the services provided by any of those workers are available.”看请来像是题目的重述,为什么不对呢??请帮忙解惑一下,谢谢!!