ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: Allen_LeeIS

此贴已不存在

[精华] [复制链接]
又见到楼主牛牛啦~~~long time no see...
xiaozhuzhu~~~

又见到楼主牛牛啦~~~long time no see...
-- by 会员 cookie_jie (2010/10/29 0:45:35)

isn't this too technical and academic? This might have the negative effect of focusing/limiting too narrow on research area (I don't know MIS, I can be seriously wrong). Anyway, author should had been admitted into a good PhD program now.
非常感谢!
怎么这么给力!!!大谢!!!
真的是好贴啊 我正在愁苦这个问题!  感谢楼主了 收益匪浅  同样也是申请MIS 希望有机会和楼主交流一下啊
谢谢楼主分享~
非常感谢!
海马还在版上呢!
大家搬板凳来围观啊!
海马还在版上呢!
大家搬板凳来围观啊!
-- by 会员 benxu (2010/11/16 5:24:11)

倒,还围观呢,这压力大的…… 今天没事过来翻翻贴的,顺便回下……
谢谢benxu关注啊 囧