ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: ygatnc

有拿到Marketing Ph.D Offer的吗

以下是引用ygatnc在2004-2-17 2:54:00的发言:

several US universities: PSU, EMORY, UMW

several CANADA: McGIll, Manitoba, UWO, UBC, Calgory

waiting, waiting, and waiting.

how about you?

most are decent schools. i am glad that we are not competitors for any of them.

two schools i want to enter most are Duke and UNC. I have not received any response from    schools I applied, I hope it is a good sign...who knows

co-waiting

长叹一声,被Duke和Columbia据了,哪位朋友现在没信的话可能机会不小阿。
以下是引用ygatnc在2004-3-5 1:11:00的发言:
长叹一声,被Duke和Columbia据了,哪位朋友现在没信的话可能机会不小阿。

good luck to you! Did you reveice any phone interview?
以下是引用ygatnc在2004-3-5 1:11:00的发言:

请问你什么时候收到duke据信的?是发的email吗?我也申了,正焦急着。
星期三,by email

其实申请前就知道Duke不喜欢外国学生(注意,不仅指中国学生),而且去年招了八个人。。。可架不住诱惑力太强,还是送了银子。。。

不过熬过这个星期,机会还是很大的。祝好运

以下是引用iamdog2在2004-3-5 1:21:00的发言:

good luck to you! Did you reveice any phone interview?

谢谢。没有。所以我觉得下两周将据信滚滚。。。
以下是引用ygatnc在2004-3-5 13:16:00的发言:
星期三,by email
不过熬过这个星期,机会还是很大的。祝好运

他妈的,没熬过这周。