ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

低T求定位

楼主
LZ已经考了6次T了,四次90+就是冲不上100,有点自闭,单次最高99(28 24 23 24),bs102
其他简单信息:GPA 3.66/4 (WES)   GMAT770(作文4.5) 211金融本科  三段实习(投资公司、世界500强以及券商投行部做IPO项目一个月)  一些不重要的小奖和社团活动、志愿者等
现在定校:JHU MSF、圣路易斯华盛顿MSF(GMF) UIUC  
去这三间有希望吗....概率大吗...很怕被托福99拦住...
最近几天在疯狂刷论坛,发现以前T107 G740的都被JHU拒了
不是很想gap啊,gap的话还得保证绩点,还要做深度实习太难了
收藏收藏 收藏收藏
沙发
板凳
RajPatil_Brown 发表于 2020-1-3 17:06
Hey there,
It's curious to me that your TOEFL score (99) is so far below your GMAT (770). That is a  ...

Yeah, right. I am surprised too. When I analysed this situation, I found that my highest listening score is only 24, which also exerts a negative effect on my speaking part and writing part. But my reading score achieves 29. Maybe this is the reason why I got only 99 in TOEFL and 770 in GMAT, cause GMAT does not need any listening. All these three schools are my dream schools, so I will try to take the TOEFL test again to raise the score. Thanks.
地板
以LZ的GMAT可以试试申CBS的MBA,不需要提交T
楼主怎么考770的求经验啊
Zeke_Freiheit 发表于 2020-1-10 16:53
以LZ的GMAT可以试试申CBS的MBA,不需要提交T

谢谢!如果GAP的话会考虑这间的!现在还是试试看北美!
尝煮酒 发表于 4分钟前
谢谢!如果GAP的话会考虑这间的!现在还是试试看北美!

我是说哥大商学院~另外yale som也不需要TOEFL
nasri321 发表于 2020-1-11 17:49
楼主怎么考770的求经验啊