ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

[面试经验] WUSTL MSCA interview with Nikki Lemley [已录]

[精华] [复制链接]
楼主
11.24收到邀请,12.3面试。
Nikki很和善,会有互动,不限于good,great之类的回答,总体聊天挺舒服的。
面试问题大概有(不按顺序):
1. Introduce yourself.
2. Where do you hear about WashU.
3. Why MSCA.
4. Why not MBA. (本人工作经验较长)
5. Diversity: when you used to think someone is wrong, but turned out s/he was right. (说完之后有追问)
6. Benefit of analytics to business.
7. Three criteria to select a graduate program.
8. After graduation, want to work in US or other parts of the world.
9. short term / long term career goal.
10. Greatest achievement at work.

回答完问题正好半小时,之后可以向她提问。
----
update: 12.16 晚上收到电话录取
收藏收藏3 收藏收藏3
沙发
想问下楼主背景是什么,是第一轮提交的吗?
板凳
同求楼主什么时候提交的~~~
地板
第一轮提交的。
Big 葱!?
请问楼主会去吗?还是已经有更好的学校录了。或者再等其他学校录