ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: lisalisalisa

[备考日记] 孩子妈妈,要考拖了。

[精华] [复制链接]

March   17th   2007   Saturday

Vocabulary: New: list 29

reviewed list 19,20,28,29,

Delta: quiz 2 18-25

1.4.A

After doing Reading, I analyzed why I was wrong and looked up unfamiliaring words at Wang's 40 list.

继续加油plmm,我也想去USA阿......没准暑假去NY游学......

lisa姐姐,搬家了啊,呵呵 才来支持,不好意思呀

我最近写了篇作文,美女姐姐去看看啊,欢迎批评指正!水平实在太烂,已经做好被狂批的准备!

LISAMM,最近做DETAL的听力觉得如何?我觉得有很多题目,我没有听懂也能选对.记得有个PART,有两篇,第一篇我觉得听的很懂,结果5个错了三,最后一篇云里舞里的过来了,结果全对,呵呵!

fantastic mum!

很遗憾没有加入5月队

以下是引用大海是我在2007-3-20 11:52:00的发言:

lisa姐姐,搬家了啊,呵呵 才来支持,不好意思呀

我最近写了篇作文,美女姐姐去看看啊,欢迎批评指正!水平实在太烂,已经做好被狂批的准备!

LISAMM,最近做DETAL的听力觉得如何?我觉得有很多题目,我没有听懂也能选对.记得有个PART,有两篇,第一篇我觉得听的很懂,结果5个错了三,最后一篇云里舞里的过来了,结果全对,呵呵!

I just listened to Delta a little bit.   

2.1.A and C are correct. 

B of 2.1.B is wrong because I purely could not understand what he talked about when I was doing.

Little Ocean boy, You are so fast- doing writing part- I should work diligently.

I give you a as a reward.

以下是引用jockey829在2007-3-18 14:54:00的发言:
继续加油plmm,我也想去USA阿......没准暑假去NY游学......

If you come here , Please let me know.

以下是引用唬子在2007-3-20 13:37:00的发言:
fantastic mum!

Thanks.

以下是引用charmant在2007-3-20 18:01:00的发言:

很遗憾没有加入5月队

WOw! You changed your head.

I your baby ugly face.

If you would like to join our team, welcome.

March  20th  2007

Vocabulary:  reviewed list 24,29, 34, 35,36,37.

New: 37, 38.

OG  rereaded Indipendent writing part.

listen to part-C