ChaseDream
搜索
12下一页
返回列表 发新帖

Admitted by Yale!

[精华] [复制链接]
楼主

Admitted by Yale!

Just got the asmission letter last night!! My 4th admission!!! Share my excitement with all CDers!!!

沙发

CONG AND ZHAN。

楼主,YALE竞争一定狂激烈吧。偶当初也寄了G成绩给YALE MBA。但是实在没勇气申啊。最后申请了一个不沾边的专业。呵呵。。。现在还没消息呢。

板凳
i think it's competitive because of the class size...but u never know unless u try!!! Good luck, dude!!

地板

以后有机会我一定会试的。现在实在是时机不成熟。工作两年再申请吧。

当我让MBA PROGRAM 的秘书把我的GMAT成绩给另外一个院时候,他的态度非常好。

Can you share your interview questions?

I will have a on-campus interview next week.

Thanks

恭喜恭喜!
恭喜啊,YALE给奖学金的情况怎样啊?

adamcheng今年真是好丰收呀!!

恭喜 崇拜ing !!

恭喜啊!真是大丰收啊!

楼主会选哪个学校?

congratulations again! my fourth one for you!