ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: ZZZ7

传统背景申请人第三轮申请还有机会吗

Hello there,
So if you are Big 4 and from China, do NOT apply R3. Your profile is too common for R3 in which they are looking for some new surprises. I think you would be much better off waiting until R1 of next year, and working on doing what you can to improve your profile int he meanwhile,

Best,
JF
purplecici 发表于 2015-1-22 00:19
lz你现在的状态就是 你知道有件事99%的事情会失败,你在找那1%成功的先例来给自己理由尝试,我只能说,看 ...

我现在也面临类似的情况,很纠结,总觉得不试试有点遗憾,但是你的话很有道理,我还是要衡量这个风险和收益。O(∩_∩)O谢谢~
15年的老帖子了 我想知道楼主怎么样了 后来去了哪里了
stephaine75 发表于 2017-1-16 22:23
15年的老帖子了 我想知道楼主怎么样了 后来去了哪里了

同意!