ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

[网申讨论] 求助!!Rutgers生物统计PhD要求邮寄personal check,该如何办理?

楼主

求助一下TAT。。。。我是通过SOPHAS申请Rutgers生物统计PhD,SOPHAS十月底就寄出了,结果Rutgers说昨天才收到,而且之前我去问小米都一概被不耐烦的打发了。。。。这个就不提了,昨天收到的邮件告知我要填写"Rutgers SPH SUPPLEMENTAL APPLICATION FORM",然后"Then mail the completed form, along WITH your  $25.00 personal check (or a bank check or a money order or a cashier’s check) to the PISCATAWAY office of the Rutgers School of Public Health, Room 135, Piscataway.
(We do  NOT recommend that you send cash in the mail ! )
Upon our receipt of both your $25 check and your completed Supplemental Application Form, we will forward your application package to the Admissions Review Committee, who will notify the Fall 2014 applicants regarding their “Fall Admissions Decision” sometime AFTER  February 20, 2014."

请问有xdjm也收到这个吗?那个25刀的申请费怎么付,不能用信用卡,是要去银行开旅行支票然后快递给学校吗???

收藏收藏 收藏收藏
沙发
这在美国很常见。你为什么不走常规申请的路?
板凳
普渡哥 发表于 2013-11-27 01:35
这在美国很常见。你为什么不走常规申请的路?

谢谢回复!
我就是常规申请的啊,十月底在SOPHAS上提交的申请。
申请Rutgers的时候和其他学校手续全都一样,但之后Rutgers又给我发了邮件,要求邮寄supplemental application form + $25 personal check......我就囧了......