ChaseDream
搜索
12下一页
返回列表 发新帖
00:00:00

Bluegrass musician Bill Monroe, whose repertory, views on musical collaboration, and vocal style were influential on generations of bluegrass artists,was also an inspiration to many musicians, that included Elvis Presley and Jerry Garcia, whose music differed significantly from his own.

正确答案: B

更多相关帖子

ChaseDream

解析

prep07里的解释实在很多有问题,与08相比是民间版本吧??

楼主

109. (30145-!-item-!-188;#058&004686)
Unlike psychiatrists, who are trained as medical doctors, psychologists have historically been
forbidden from prescribing
their patients drugs, but in 2002 New Mexico began to grant the
privilege of prescribing to licensed, doctoral level psychologists who complete an additional
training and certification program.
(A) psychologists have historically been forbidden from prescribing their patients drugs, but in
2002 New Mexico began to grant the privilege of prescribing
(B) psychologists have historically been forbidden to prescribe drugs for their patients, but in
2002 New Mexico began granting prescribing privileges
(C) psychologists have historically been forbidden to prescribe their patients drugs, but in 2002 in
New Mexico, the privilege to prescribe began to be granted
(D) historically psychologists have been forbidden from prescribing their patients drugs, but in
2002 New Mexico began to grant the privilege of prescribing
(E) historically psychologists have been forbidden from prescribing drugs for their patients, but in
2002 in New Mexico, they began granting prescribing privileges

Prep2007的解释 forbid sb to do sth与 forbid sb from doing sth均成立,然后说A,C,D中forbid from doing something不正确,这不是睁着眼睛说瞎话么,人家题目上明明是 sb is forbidden from doing sth. 用的是被动语态。那么ADE的形式 forbidden from doing的形式就是对的。因为变为被动语态的话,sb.被提前。

所以这道题,我就看晕了。。。
收藏收藏 收藏收藏
沙发
表示07,08都是民间版本。。。
我上新东方的时候,老师说让我千万不要看。。。容易误导。。。
板凳
-- by 会员 秋晨小仔 (2012/4/29 19:51:29)

08CD官方出品的吧~~新东方老师那是嫉妒~~~哈哈。
地板
07和08都是CD前辈智慧的总结。07主要是发布以后没有后续更新,所以里面一些纰漏没有被补全。08也还在更新中。

对于XDF那句话,怎么有一种被倒打一耙的感觉 认真了就输了。总之,这么多年,这么多大牛的经验,即便摘录时有些许不足,也是无法被XDF老师一句话否认的。最近看张筑生的数分新讲,也发现了一些小错误,但是依然无法撼动其经典教材的地位。
07和08都是CD前辈智慧的总结。07主要是发布以后没有后续更新,所以里面一些纰漏没有被补全。08也还在更新中。

对于XDF那句话,怎么有一种被倒打一耙的感觉 认真了就输了。总之,这么多年,这么多大牛的经验,即便摘录时有些许不足,也是无法被XDF老师一句话否认的。最近看张筑生的数分新讲,也发现了一些小错误,但是依然无法撼动其经典教材的地位。
-- by 会员 aeoluseros (2012/4/29 21:14:25)

对的对的~~
forbid sb to do sth与 forbid sb from doing sth均成立的。
A,C,D中forbid sb. from doing sth.并没有错,错误在其他地方。

-- by 会员 aeoluseros (2012/4/29 21:14:25)

对的对的~~
-- by 会员 单调唱 (2012/4/29 21:20:57)

~~~~~thx~~
-- by 会员 秋晨小仔 (2012/4/29 19:51:29)

0-0哪位啊。。。。。。。天啊。。。。。。短短我呗。。。想知道素哪位老师。。。

。。。。。。我上课的时候某老师用了40分钟吧专门讲怎么充分利用CD。。。。。。连“狗狗”名字的由来都讲的很细。。。哈哈哈~~

亲。。。。不过我要表示一下下被XDF的语法误导的孩纸受伤很深的。。。。内桑米有痊愈呢。。。。

神马in that看到就排除啊酱的规则。。。。吐槽无力~~~~哦肉肉。。。。。

0-0哪位啊。。。。。。。天啊。。。。。。短短我呗。。。想知道素哪位老师。。。

。。。。。。我上课的时候某老师用了40分钟吧专门讲怎么充分利用CD。。。。。。连“狗狗”名字的由来都讲的很细。。。哈哈哈~~

亲。。。。不过我要表示一下下被XDF的语法误导的孩纸受伤很深的。。。。内桑米有痊愈呢。。。。

神马in that看到就排除啊酱的规则。。。。吐槽无力~~~~哦肉肉。。。。。
-- by 会员 泾渭不凡 (2012/4/29 23:28:37)

想当初我也准备报新东方来着,后来发现就一个星期两三千的时候,退缩了。。。GMAT班比其他班要贵多了啊~~我还不如留着钱多考两次刷分呢~~

08CD官方出品的吧~~新东方老师那是嫉妒~~~哈哈。
-- by 会员 单调唱 (2012/4/29 20:32:22)

他也就那么一说。。。哈哈。其