ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

帮我看个关于GPA太低Admission Officer的回信吧...

楼主
"We typically ask for at least a 3.0 GPA on a 4.0 scale. However, admissions looks at all credentials and scores when making a decision. I would not allow your GPA to stop you from applying. If there are any concerns about it, myself or admissions will contact you and let you know. "

如此跟我玩暧昧,为啥我严重觉得人家的意思就是不到3.0不要?你自己强行要apply我们也不能拦你(给咱送钱)...

大家帮忙看看...
收藏收藏 收藏收藏
沙发
I would not allow your GPA to stop you from applying.
总觉得这句很有气魄啊,燃
板凳
这贴给力......
I would not allow your GPA to stop you from applying.
+1
地板
+10086~

以后我也可以跟学校说,I would not allow my TOEFL to stop me from applying.
学校都这么说 习惯了 申请吧
不到3.0的只有在其它背景及其牛的情况下才能被录取……否则……
我觉得学校想说的就是lz申不申是一回事,学校要不要是另一回事……
每年都会大量的信,大众化得问题人家回答都是复制粘贴...  word文档都存了好几个了...
别拍我...