ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: calebxu

[申请总结] 好运就在下一个转角:我的申请总结 - PhD in Entrepreneurship

[精华] [复制链接]
thanks
我们是一个专业,我是第二年,可以联系吗
以下是引用trytrue在2007-4-27 3:11:00的发言:
我们是一个专业,我是第二年,可以联系吗

Sure.  My pleasure.  I have left my email address in your PM.  Where are you?  Stay in touch.
其实不少来读business phd的人都有类似的心路历程,hand & congrats!
Thanks for your sincere sharing.

And your resilience really deserve an offer and good future!

Good luck to you!

很有感触,幸福就在转角。

我们也要加油,任何时候都不灰心

大哥 看了你的故事很感动 也为你的offer高兴 

向你学习坚持不懈的精神 祝你的一生从此一帆风顺

我也准备去欧洲读这个专业(硕),能和lz联系吗?

Thank you for your successful experience. Actually, I am very interested in the field of Entreprenuership and innovation research. So could you please give me your email address?

Again, thank you!senrry(@) 126.C0M

Senrry

深受感到,人生自己创造,幸福自己把握。