ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

PHD转MASTER有可能吗

楼主

PHD转MASTER有可能吗

问一个很痴呆的问题,PHD实在太苦了,于是想万一申请到了PHD,想再转成MASTER有没有可能啊?

这个问题其实很矛盾,因为申请PHD难度比MASTER大多了.但有时候在想,碰碰运气,万一撞上了PHD,不会就被它套出来跑不出来了吧!

沙发

先顶一下!

板凳

不要存在侥幸心理。

想清楚什么是自己想要的,不要浪费青春

地板

问一个很痴呆的问题,PHD实在太苦了,于是想万一申请到了PHD,想再转成MASTER有没有可能啊?

这个问题其实很矛盾,因为申请PHD难度比MASTER大多了.但有时候在想,碰碰运气,万一撞上了PHD,不会就被它套出来跑不出来了吧!

don't have to worry, usually in a Ph.D. program, u can leave at the end of second year with a master degree if u want.

i also have a friend from a Ph.D. program in MSU switching to a less famous school for MBA.

quite normal, but I agree with ProfCpa, attitude is key, no matter what to do, no thinking of quit at the beginning.

以下是引用dickbeckham在2006-9-25 18:30:00的发言:

it is easy to switch.  or if you fail the preliminary examinations.