ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: 惊宏一瞥

[学校信息] 求美国MBA定位,谢谢各位前辈~

nicihxy 发表于 2014-10-5 11:37
目前我的感觉是,10到20的学校是如下:
对于学校来说G是看你的学习能力,所以越高越有利,当然对前二十的话 ...

多谢,受教了~~
baiyexuling 发表于 2014-10-5 13:12
楼主不想做CFO想转金融那就得再提升一下背景啦。金融还是很看学校的,做企业财务倒是不怎么看学校。 ...

是的,所以打算再深造一下
Hey there,
So you do have a very excellent profile, even if there are some weaknesses in it (the TOEFL, your school). Really I would need more information to dig deep into your profile, but very roughly I would estimate that your sweet spot for schools would be in the range of schools ranked 10-30. This will also depend on your volunteer work, extra curricular activities, and how well you have done at work. But your basis is very solid and looks very good.

Hope this helps!
Jon
我问过些美国的顾问,对于亚洲人来说G分很高,但是G只是预测你能不能很好的完成将来的school work,除此之外没更大用处。所以上了7之后就已经在M7的候选人pool里了,哪怕你拿800分,也不会增加录取的几率,因为还是要看整个package的其他方面的。
10到20差不多。我的背景跟楼主差不多,不过我的GMAT考很烂,申请也比较晚,所以那年没申到top的学校~目前已毕业,BC 2014 MBA/MSF graduate.
guyuy13 发表于 2014-10-10 13:06
10到20差不多。我的背景跟楼主差不多,不过我的GMAT考很烂,申请也比较晚,所以那年没申到top的学校~目前已 ...

BC我也打算申,顺便问一下他们的学历认证是必须要做的吗?
warumgmat 发表于 2014-10-10 00:40
我问过些美国的顾问,对于亚洲人来说G分很高,但是G只是预测你能不能很好的完成将来的school work,除此之 ...

多谢~~M7没指望,托福和本科学校同样拖了后腿~
JonFrank 发表于 2014-10-9 23:34
Hey there,
So you do have a very excellent profile, even if there are some weaknesses in it (the TOE ...

Thanks Jon. My perfromance is better than peer colleagues in the company. Besides, I was the monitor of my class in university and organized several activities.
惊宏一瞥 发表于 2014-10-16 17:51
BC我也打算申,顺便问一下他们的学历认证是必须要做的吗?

有WeChat或者email之类的联系方式吗?方便的话能否咨询一些BC的问题?多谢~
guyuy13 发表于 2014-10-10 13:06
10到20差不多。我的背景跟楼主差不多,不过我的GMAT考很烂,申请也比较晚,所以那年没申到top的学校~目前已 ...

方便交换一下WeChat或者email之类的联系方式吗?想咨询一下BC的情况~