ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: CEIBS_MBA2005

2005中欧同路人

楼主

me too, so we'll be classmates

沙发
CD is a serious place for information sharing purpose. But we should be very cautious to deliver any hearsay or unfounded personal views.
板凳

我站出来现身说法,CEIBS_MBA2005的理论毫无依据。我于去年12月份在上海参加了中欧第二轮的面试,这周四收到了email录取通知。今天下午又收到了EMS寄过来的正式书面通知书,通知材料同时告诉我我获得了半额奖学金。本人完全不符合CEIBS_MBA2005兄所列的三种情况。1,我只申请了一所商学院,那就是中欧;2,我在深圳制造业工作了近7年,完全没有任何所谓的“社会关系”;3,我是男人。

我还是那句话-->CD is a serious place for information sharing purpose. But we should be very cautious to deliver any hearsay or unfounded personal views.

地板
don't worry, buddy. Even friends hold different views and dispute sometimes.