ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

[录取汇报] G720 985/211 均分87 HEC ESCP拒 里昂WL 究竟该去哪儿?

楼主还没申ESSEC? 估计可以试试看。。
你是哪里面的  com几?
EDHEC,加油
Lissaaa 发表于 2016-2-25 18:30
楼主还没申ESSEC? 估计可以试试看。。

COM9 一个南特的面试官和一个亚裔女生
EDHEC吧,一点都不差,尼斯也是极好的,加油小童鞋。
楼主里昂转正没有啊?我也是wl的 还在等。。。。
ohlalalala 发表于 2016-2-25 12:53
和lz情况一模一样!!!正准备今天发帖求建议呢!!!

层主里昂转正没有 我也还是这批里昂wl。。。
lutiange 发表于 2016-2-24 17:55
说真的,我跟楼主背景挺像,感觉自己背景很牛的结果拼不过双非哈哈。我是所有面试都拿到了,结果最后只有里 ...

求你的BG……我第三批……也很慌,GT以及均分都不高
条件这么好还无面拒?让我开始慌了。。
是文书的问题?露珠找的中介?
Hello there,
Well with a 720 school and a great GPA you may want to hold out for a better school (although Lyon, in France is quite famous). As for Paris or not, I  think that should depend on your personal goals and your professional goals more than on your friends (you can always visit paris! ) And since I don’t know much about you and your work experience, and your goals, its very hard for me to advise you further!

Buuuuut, feel free to write me with more info and I will be very happy to help!!!
Best,
Jon Frank