ChaseDream
搜索
12下一页
返回列表 发新帖

[录取汇报] In OSU Fisher 上面经 [2012-12-11]

[精华] [复制链接]
楼主

今天收到OSU MBA 的 录取了,一直受惠于CD, 特奉上面筋一碗回馈CD,

我是12月3日SKYPE面试的,对方是二年级的一位小美女,所以氛围还蛮轻松的。

面试总共时间25分钟,问题问得比较多,但都是基本的,好好准备就不会有问题,个人觉得要多准备些例子,特别是关于leadership, conflict, teamwork。

具体问题:

1. Tell me about yourself/ walk through your resume
  2. Why MBA
  3. Why Fisher
  4. Other programs you have applied
  5. What challenges expected after arriving in the US and starting the program
  6. What is your management style?
  7. How would your friends say about you?
  8. What skills can you bring to our school?
  9. Two things that you want your team member to know first?
  10. An example that you work under pressure then the big deadline is coming up?
  11. Fisher is very diverse school, how are you planning on dealing with those
  12. Tell me one time that you are struggling for something or feel frustrating about something.
  13. Have you ever had to overcome a major obstacle? How did you do it?
  14. Share one of the latest news in your industry?
  15. Do you have any questions?
收藏收藏 收藏收藏
沙发
恭喜!
板凳
谢谢!LS 很是积极啊,CD到处都是你的身影哈,呵呵~ 希望你早日拿到W&M的offer
地板
恭喜LZ,有收到$吗?
还没有, 学校说还在评估,很快会通知, 希望能有啊,没钱的小主~~
楼主宽心,我觉得肯定会有的,去年我朋友申请,有半奖,还有GA!没给的话也要争取,他家米貌似一直都给的挺好的
恭喜?
CONG
楼主宽心,我觉得肯定会有的,去年我朋友申请,有半奖,还有GA!没给的话也要争取,他家米貌似一直都给的挺好的
-- by 会员 sum41_xxx (2012/12/11 23:46:14)

对~我觉得这个半奖+GA的是标配~
-- by 会员 sum41_xxx (2012/12/11 23:46:14)

谢谢鼓励!请问你那位朋友最后去了OSU吗,能方便透露一下他的背景吗?