ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: davidhuang

[录取汇报] In @ HBS

[精华] [复制链接]
今天凌晨收到邮件.忽然觉得多年的努力有了回报.不是牛人,也不是四大名校,没有很高的GPA.但是我一直追随自己的内心想法,做自己觉得快乐觉得有价值的事情.有比较多的社区服务经历和社团经历.

G760/T<109/3 yrs work experience in MNC

感谢很多人,如果没有你们的帮助,很难想象我能拿到offer.Alex, Richard, Chen, Oliver, Ziqi, I 版, Calvin...........

祝愿各位CDer也能实现自己的梦想.感谢CD.
-- by 会员 davidhuang (2010/4/7 21:36:22)

请问是哪个行业的MNC呀,或者LZ是什么function? 谢谢
我是marketing方面的...
Big Cong!:)
“但是我一直追随自己的内心想法,做自己觉得快乐觉得有价值的事情.有比较多的社区服务经历和社团经历.”
--很不容易。赞!

again, you totally deserve it.
looking fwd to seeing you soon in BJ/GZ/Boston.
Yes....Hopefully in BJ and I want to see your puppy...
Thank you and also big congs to your offer.  California is a great place and I love the sunshine there~~~
congrats David~~
Congratulations LZ...
big cong, David, how about your GPA? and do you think HBS has some kind of concern on candidates' GPA?
请问你,hbs的学费很贵啊!你怎么解决啊!我也很想去hbs,谢谢了!